[Szukam]Mod na bieg w egzo.

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

[Szukam]Mod na bieg w egzo.

Postprzez mimi215 w 27 Lut 2011, 03:37

Witam.Właśnie dostałem egzoszkielet wolności i chciałem sobie ulepszyć w nim wagę lecz nie mogę biegac w egzo.Czy mógłby ktoś zrobić moda na bieganie w egzo ? Do soc był o ile pamiętam.Wiem że sam mógł bym wypakowac pliki z gry i sam zmienić lecz za bardzo nie mam miejsca na dysku na to.Pozdrawiam.Gram na patchu 1.5.10 jak by co.
"Nie ważne jak daleko zajdziesz na końcu i tak czeka na ciebie monolit "
Awatar użytkownika
mimi215
Stalker

Dołączenie: 31 Gru 2009, 02:04
Ostatnio był: 04 Wrz 2016, 14:28
Miejscowość: Sukmanie
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: [Szukam]Mod na bieg w egzo.

Postprzez Wheeljack w 27 Lut 2011, 13:36

http://mod.stalker.pl/index.php?title=P ... y_pancerza Tu masz tutek, znajdź w configu linijkę
Kod: Zaznacz wszystko
sprint_allowed               = false

i zmień false na true.
Awatar użytkownika
Wheeljack
Administrator

Dołączenie: 13 Kwi 2009, 18:52
Ostatnio był: Wczoraj, 19:33
Miejscowość: Fraktal
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 726

Postprzez Idek w 27 Lut 2011, 16:13

albo opcja 2 to zmień wartości poruszania się na trochę większe w pliku actor który jest w folderze creatures , który jest w folderze configs, który jest w folderze gamedata .Wtedy bieg nie będzie potrzebny bo będziesz chodził tak szybko jak biegasz ... np ja ustawiłem większy speed przy kucaniu i zamiast biegu klikam aby postać kucnęła i wtedy zasuwam jakbym biegał .

PS: Uwaga !! Jeżeli ustawisz za duże wartości to postać będzie tracić życie nawet na najmniejszy nachyleniu podłoża a jak wyskoczysz w "biegu" przy absurdalnej prędkości to śmierć murowana albo przynajmniej tak pół życia .Poza tym to będzie lekko irytujące, że postać co chwile się tak jakby potyka nawet na asfalcie :p Myślę że wartość 4 mogę już uznać za samobójczą skoro bieg ma wartość z tego co kojarzę standardowo 2-2,1 przy 3 potknięcia jeszcze nie występują lub bardzo sporadycznie ( przynajmniej u mnie)
Idek
Tropiciel

Dołączenie: 10 Lut 2011, 22:06
Ostatnio był: 22 Lip 2014, 16:27
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 20

Postprzez Sony95 w 27 Lut 2011, 16:36

Idek co ma bieganie w egzorszkielecie co jakiegoś Speed hack-a. Mimi powiedział że chce biegać w exo, i wyraźnie zaznaczył że nie ma miejsca na dysku do wypakowania gry. A to co ty napisałeś jest durne bo po co komu to ?? :facepalm:

PS: Przestań z tym "Który" :D
Awatar użytkownika
Sony95
Stalker

Dołączenie: 07 Gru 2009, 16:43
Ostatnio był: 04 Kwi 2024, 17:39
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: SVUmk2
Kozaki: 18

Postprzez Wheeljack w 27 Lut 2011, 16:41

Ech.. Mój fail, masz tu gotowy plik, wrzuć go do gamedata/configs/misc http://www.speedyshare.com/files/27110164/outfit.ltx
Awatar użytkownika
Wheeljack
Administrator

Dołączenie: 13 Kwi 2009, 18:52
Ostatnio był: Wczoraj, 19:33
Miejscowość: Fraktal
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 726

Postprzez mimi215 w 27 Lut 2011, 19:05

Bardzo dziękuję.Teraz będę mógł sobie pobiegać spokojnie.Temat można zamknąć lub co tam chcecie ;) Pozdrawiam
"Nie ważne jak daleko zajdziesz na końcu i tak czeka na ciebie monolit "
Awatar użytkownika
mimi215
Stalker

Dołączenie: 31 Gru 2009, 02:04
Ostatnio był: 04 Wrz 2016, 14:28
Miejscowość: Sukmanie
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 0

Powróć do Czyste Niebo

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości