Cienias napisał(a): Piłat, chciałbym odzyskać swojego pracownika, którego Twoi chłopcy ostatnio porwali. Stalkerzy mówią, że musi przerzucać jakieś radioaktywne śmieci na Złomowisku. Jestem gotów sowicie za niego zapłacić.
Piłat napisał(a):Od zaufanego Informatora dowiedziałem się, że "Powinność" planuje przeprowadzkę po wycieku w eterze dotyczącym sporego oddziału najemników nieznanego pochodzenia kierującego się w stronę waszego bunkra.
Cienias napisał(a):@ SVDstriker - Być może będę potrzebował więcej twoich ludzi, mam pewien kłopot z bandytami.
Ehm... Do fabryki? Dobrze, niech idą. Co do Krugłowa, Wilczarz trochę przesadził, ale potem zginął z rąk jakiegoś Stalkera! Niech to szlag, miał tylko... Ech, dobra, odział niech idzie do fabryki i przy okazji w X1... Te dok... ech, wszystko przez tą pieprzoną emisje!Co do oddziału Tasaka, to tak czy inaczej będzie dla nich robota w na Jantarze - chcę wysłać kilku ludzi po próbki do pobliskiej fabryki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości