Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].
Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.
Czołgiem Mam mały problem przy każdym wejściu do lokacji Prypeć ( za wyjątkiem pierwszego). Przy każdej kolejnej próbie wywala mnie do systemu i jest opcja powiadomienia o błędzie. Muszę ładować autosave'a żeby grać w Prypeci. Mam najnowszego patcha i oryginalną wersję gry...wie ktoś?
jajku jacy poważni jesteście.... ale ostatni log to: xray_artur_02-19-11_22-23-54.mdmp; dzięks za zaangażowanie, ja stary chłop już jestem, ale świeżo po operacji rekonwalescencje przechodzę i się stalkeruję korzystając z "wakacji"
LOL, nie chodzi o ten log wejdź w C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs i tam ten pierwszy kliknij na xray_artur.log zjedź na sam dół