Problem odnosnie patcha 1,0006

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem odnosnie patcha 1,0006

Postprzez Nikitycz w 17 Lut 2011, 16:57

Witam
Jest to mój pierwszy post na forum :D
Kupiłem grę nie dawno i pudełkowo mam wersje 1,0006, a chciałbym mieć wersje 1,0003.Na forum nie wyszukałem się podobnego pytania (jeśli jednak jest podobny temat to prosiłbym o linka),ale w FAQ w zakładce 2. Hardware i software. znalazłem:

2.12 Czy/jak można przełączać się pomiędzy różnym patchami?
- Metoda jest prosta:
1) Otwierasz REGEDIT,
2) odnajdujesz klucz "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\GSC Game World\STALKER-SHOC",
3) Podmieniasz wartość klucza "InstallVers" z wyższego patcha na 1.0001,
4) Instalujesz patch np. 1.0003,
5) Voila!

Dla nieco tępawych, aczkolwiek upartych: jak macie w kluczu wartość "1.0005" a chcecie zainstalować np 1.0004, to zmieniacie tą wartość na 1.0001, itd. Jeśli macie 1.0001 a chcecie 1.0004 to... znacie procedurę chyba?
Thx SandFighter.

Niestety (i tu się zaczyna problem) nie wiem gdzie jest "Regedit" ani ten klucz i cała reszta-po prostu nie umiem ich znaleźć.
Wiec proszę o dokładniejszą instrukcje jak do ostatniego laika.

Pozdrawiam,
Nikitycz
"Zdjąłem kapelusz, uścisnąłem dłonie, przedstawiłem się. Kacper, Norbert, Łukasz, Diana. Diana, ładnie. Zaproponowałem więc urodziwej czerwonowłosej o ładnym imieniu, że poniosę jej walizkę, co spowodowało gwałtowny wzrost mojej autozajebistości"
Nikitycz
Kot

Dołączenie: 17 Lut 2011, 16:38
Ostatnio był: 30 Mar 2011, 22:37
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Problem odnosnie patcha 1,0006

Postprzez Bobro w 17 Lut 2011, 22:22

"Regedit" trzeba wpisać w Uruchom, potem po lewej stronie edytora rejestru jedziesz na sam dół, klikasz HKEY_LOCAL_MACHINE, potem SOFTWARE, potem Wow6432Node, zjeżdżasz do literki g i klikasz GSC Game World, STALKER-SHOC i jesteś w domu.

Za ten post Bobro otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Nikitycz.
Awatar użytkownika
Bobro
Kot

Dołączenie: 26 Maj 2010, 13:28
Ostatnio był: 28 Lip 2014, 15:49
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 3

Re: Problem odnosnie patcha 1,0006

Postprzez Nikitycz w 18 Lut 2011, 17:08

Dzięki wielkie,wreszcie jakieś mody można zainstalować.Thx :D :wódka:

P.S:Czy to że po instalacji 1,0003 w menu ciągle pisze mi 1,0006 się zdarza? Bo różnicy w grze nie widze
"Zdjąłem kapelusz, uścisnąłem dłonie, przedstawiłem się. Kacper, Norbert, Łukasz, Diana. Diana, ładnie. Zaproponowałem więc urodziwej czerwonowłosej o ładnym imieniu, że poniosę jej walizkę, co spowodowało gwałtowny wzrost mojej autozajebistości"
Nikitycz
Kot

Dołączenie: 17 Lut 2011, 16:38
Ostatnio był: 30 Mar 2011, 22:37
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 34 gości