Elektrownia - latający obraz

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Elektrownia - latający obraz

Postprzez XineX w 13 Lut 2011, 19:15

Cześć. Mam taki problem, że w elektrowni ciągle buja mi się obraz i się rozmywa, poza tym jak już dojdę do tego zakrętu w lewo, gdzie w dziurze jest stado przeciwników to potem jeszcze dostaję obrażenia psioniczne, chociaż dostałem te słuchawki od doktorka! Gram na patchu 1.0005 i modzie Oblivion Lost + AMK + Atlas Spawn Mod.

Proszę o pomoc, bo po prostu nie mogę tego przejść :P. Przy okazji, nie wiem czemu mam tam jakieś gadanie po angielsku pomiędzy jakimiś naukowcami z elektrowni, chociaż według filmików na YT (sprawdzałem sposób na tą elektrownię, jak jeszcze myślałem, że to normalne) powinien być tam tylko taki niski ruski głos.

Z góry dziękuję! :)
XineX
Kot

Dołączenie: 13 Lut 2011, 18:54
Ostatnio był: 29 Sty 2012, 15:26
Frakcja: Powinność
Kozaki: -1

Reklamy Google

Re: Elektrownia - latający obraz

Postprzez Guru w 13 Lut 2011, 21:38

Tak tam jest coś Idika mnie ale mniejsza o to . Mówisz że wszystko ci lata hmm... Coś takiego robił zwęglacz ale przecież jest już off . Być może jakiś mutant ( nie wiem jakie są na tej modyfikacji ) . A jaką masz wersje gry ?
Awatar użytkownika
Guru
Stalker

Dołączenie: 20 Sty 2011, 00:14
Ostatnio był: 08 Mar 2011, 00:31
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 6

Postprzez Stalkier_100 w 13 Lut 2011, 22:04

Zapytaj się autora moda o tę zjawisko... Za to powinny odpowiadać jakieś pliki... Poszukaj, popytaj... :)
A jeżeli słyszysz jak ktoś gada po angielsku to poszukaj w gamedata\sounds\characters_voice\scenario\... i tu poszukaj w plikach dźwiękowych. Te pliki będą w formacie .ogg które otwórz byle jakim programem np. foobar"em... Jak usłyszysz to samo co słyszałeś w elektrowni to ten plik po prostu usuń...
Mam nadzieję, że pomogłem... :E :E :E
Awatar użytkownika
Stalkier_100
Tropiciel

Dołączenie: 02 Wrz 2010, 11:13
Ostatnio był: 11 Kwi 2017, 00:23
Miejscowość: Czarnobyl-Zdrój-Polkowice
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 42

Postprzez XineX w 13 Lut 2011, 22:40

W pobliżu na pewno nie ma takiego mutanta, bo mam to od samego wejścia do elektrowni aż do tej dziury z armią monolitu (potem przez rozwścieczony monolit, latający ekran jak po ostrej libacji i obrażenia psioniczne + konieczność ciągłego brania leków przeciw promieniowaniu umieram xd). Co do dźwięku to oba są wku**iające, tylko nieco się zdziwiłem, że jest po angielsku i chyba o czym innym (nie znam rosyjskiego :P), poza tym jakbym go usunął to bym nie miał żadnego :P. Ale ok, postaram zapytać się też w temacie tego moda :).

Wersję mam 1.0005, napisałem w pierwszym poście.
XineX
Kot

Dołączenie: 13 Lut 2011, 18:54
Ostatnio był: 29 Sty 2012, 15:26
Frakcja: Powinność
Kozaki: -1

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości