There's also the question of how the game will perform on a technical level. We tried running our preview build on high-end machine with a dual-core CPU and GeForce 8800, and would routinely take 5 minutes to load a level before unceremoniously crashing. We eventually ended up running the game at a low-res 800x600 setting on a older XPS Dell 500, getting maybe 20 frames a second and crashing every 15 minutes or so (which kept us from progressing too far into the game).
Of course, this build of S.T.A.L.K.E.R. was far from final, so we're keeping our fingers crossed that these snags will be but a distant memory should it see a March release. For years, we've been waiting for first-person shooters to embrace a more open-ended approach, and S.T.A.L.K.E.R. is like nothing we've seen before. Check back soon, as we'll be digging deeper into the zone over the next few weeks, and maybe even figure out what those periods in the title are all about.
maniexs napisał(a):ja pie*dolę brzydszego movika z gry nie widzialem (co do gry nie mam zastrzezen ) ale ta niemka jest przerazajaca naprawde zrobila klimat do tej gry ^_^!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 nie moglem wytrzymac do konca przy jej mordzie! na monitorze fujjjjjjjjjjjjjjjjjj okropna szwbska brzydka twarz kobiety
mogles przynajmniej dac info,ze tam jest ten potwor zachwiales moja dziecia psychike
uwaga:ten previw jest dla ludzi o mocnych nerwach
a ja ide go jak najszybciej usunac
BTW:naprawde pierwszy raz widzialem tak brzydka kobiete beeeeeeeee
klawisz napisał(a):(...)jak przed chwil± dowiedzia³em siê, beta testy rozpoczn± siê w poniedzia³ek, 12 marca..
adin napisał(a):Zaraz, zaraz. Testy zaczynaj± siê 12 marca a planowany release ma odbyæ siê pod koniec tego samego miesi±ca? Co¶ chyba tu musi byæ pokrêcone.
[/b]TWG napisał(a):The Beta test begins on Monday 12th February 2007
Erjot napisał(a):Dwie "nowe" mapy do bety
Aby mieæ mapy, ¶ci±gamy te 3 pliki
gamedata.xp10 - 56MB
gamedata.xp9 - 10MB
map_list.ltx - 1KB
i wrzucamy do katalogu z bet±
(Screeny robi³em u siebie na kompie)
PS.:Znalezione na ruskim forum
Powróć do S.T.A.L.K.E.R. Dream
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość