Byłem sobie na JuTjube przez przypadek mi się gdzieś klikło. Zobaczyłem jednak, że kliknąłem w świetny utwór muzyczny. Muzyka dobra dla tych, co utożsamiają się ze Słowianami i dla tych, co lubią Rosję. Gość (twórca) nazywa się Gazmanow. Nie słyszałem o nim wcześniej ale już mi się podoba
To dla Braci Słowian
A to dla tych, co lubią Rosję (teorytycznie ZSRR ale i tak o Kraju a nie o Polityce )
EEDIY: Drugi kawałek się za szybko kończy. Podaje drugi, full wersja ale trochę gorszej jakości:
:
Ostatnio edytowany przez per-kac, 20 Sty 2011, 21:24, edytowano w sumie 1 raz
Oni wszyscy są śmieszni, to Grzech jest jedyną słuszną drogą którą będe podążać aż do śmierci...
CPU:i7 7700GPU:Gigabyte RTX2060 SuperRAM:16GB DDR4PSU:Be-Quiet 750W Ludzie wierzą w to, że system zmieni sytuację w miastach... kiedyś wierzyli, że Ziemia jest płaska.
Za ten post Nyguz otrzymał następujące punkty reputacji:
Zebrałem się, żeby przesłuchać The X Factor Maidenów i... jest urwa zachwycony! Spodziewałem się jednego z gorszych albumów dziewicy, a co otrzymałem? Album bez wątpienia lepszy od Fear of The Dark, czy nawet Seventh Son of... Chociaż może trochę przesadziłem, ale z pewnością co najmniej tak samo dobry. Nie wiem, czemu ludzie tak go jadą, może przez Badyla? Wiadomo, nie ma porównania z Brucem ale to i tak dobry wokalista. Z resztą, co ja będę pisał. Trzeba słuchać, nie czytać.
Cholernie mi się te tango podoba, wyczesanie brzmi grane przez orkiestrę dętą, ale na YT niczego takiego nie widziałem. Zadowólcie się więc akordeonem.
CPU:i7 7700GPU:Gigabyte RTX2060 SuperRAM:16GB DDR4PSU:Be-Quiet 750W Ludzie wierzą w to, że system zmieni sytuację w miastach... kiedyś wierzyli, że Ziemia jest płaska.
Za ten post Nyguz otrzymał następujące punkty reputacji: