Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
Witam. Ja Czyte Niebo dorwałem na allegro: Edycja premierowa + mapa, naklejki za 25zł + przesyłka. Przedmiot niby używany ale stan płyty idealny, żadnej ryski a w pudełku pachnie nowością ;] link do sklepu:
Na twoim miejscu nie kupował bym Czystego Nieba za 40 złotych. Poszukał bym jakieś okazji i kupił używaną, poprosił o kilka zdjęć żeby ocenić stan gry i wybrać najlepszy egzemplarz. Często można trafić na grę w idealnym stanie za przstępną cene.
Ja swojego CS też kupiłem za 40zl. Była to jakaś edycja z tekturową nakładką - chyba topseller. A po zdjęciu tekturowej nakładki wygląda tak samo jak edycja premierowa . Też masz mapkę i naklejki. A MacTavish jeżeli twoje pudełko pachnie nowością i płyta nie ma żadnej ryski to może być edycja topseller bez tekturowej okładki.
Tak więc TopSeller ma tekturową nakładkę?! nie wiedziałem a tak bardzo poluję na Edycje Premierowe. Platynowa kolekcja też takową posiada? lub Premium Games z Zewem?
Premium Games też taką posiada. Okładka jest już inna, ale nie wiem co się czai pod nakładką. Musisz spytać kogoś kto ma tą edycję. Na pewno znajdzie się dużo osób
Ja kupiłem od kumpla za 30 zł i myślę że mi się opłaca brak rys lecz trosze pozginana gazetka ale to nic . A Stalkera CoP kupiłem za 70zł Premium Games :p
Ja kasy za wszystkie moje części S.T.A.L.K.E.R. -a nie żałuję! Po prostu to świetna seria, i tyle. Cień Czarnobyla - TOPSELLER ok. 30 zł. Czyste Niebo - TOPSELLER - ok. 30 zł. Zew Prypeci - PREMIUM GAMES - 70 zł.