TOMU napisał(a):a jak myslicie jest szansa na przyzwoita gre na p4 2.00 ghz 1024 ram radeon 9600 saphire atlandis 256 128mb
TOMU napisał(a):dziwne half life 2 chodzil mi dobrze na dx 9 a slyszalem ze stalker bedzie mial podobnom grafe co half life 2 a w stalkera na dx 8 powinno dobrze i plynnie chodzic?
TOMU napisał(a):dziwne half life 2 chodzil mi dobrze na dx 9 a slyszalem ze stalker bedzie mial podobnom grafe co half life 2 a w stalkera na dx 8 powinno dobrze i plynnie chodzic?
blood12 napisał(a):Witam! Mam obecnie celerona 2ghz, ddr 1 - 768MB ramu (512+256MB), Karte graficzna Radeon x1300 256MB juz ma pamiec ddr2, plyta glówna - jetway! Otoz moje pytanie jest nastepujace - zainstalowalem ostatnio nfs most wanted i ta gra chodzi nie tak jak bym chcial max rozdzielczosc to 800-600 ale sie przycina jedyna normalna i dostepna to 640-480 i brak detali praktycznie!!!!!!!!! Czy jesli wymienil bym procesor na pentium 4 2,8 ghz bedzie jakas roznica??? i bedzie mozilowsc wyboru wiekszej rozdzielczosci i bedzie wiecej detali??????? prosze o odpowiedz
S.T.4.L.K.3.R. napisał(a):blood12 napisał(a):Witam! Mam obecnie celerona 2ghz, ddr 1 - 768MB ramu (512+256MB), Karte graficzna Radeon x1300 256MB juz ma pamiec ddr2, plyta glówna - jetway! Otoz moje pytanie jest nastepujace - zainstalowalem ostatnio nfs most wanted i ta gra chodzi nie tak jak bym chcial max rozdzielczosc to 800-600 ale sie przycina jedyna normalna i dostepna to 640-480 i brak detali praktycznie!!!!!!!!! Czy jesli wymienil bym procesor na pentium 4 2,8 ghz bedzie jakas roznica??? i bedzie mozilowsc wyboru wiekszej rozdzielczosci i bedzie wiecej detali??????? prosze o odpowiedz
Wieksza rozdzielczosc i ilosc detali do wyboru kolega ma na GF 4 MX-440 Nie wiem, co pokopales, ale na 1024x768 medium powinna ta gra Ci dobrze smigac... [sterowniki?] Zmiana procesora nic Ci nie da, zreszta NFS:MW ma skopany engine... No i te mobo - JetWay A tak w ogóle takie cos mogles napisac w temacie o grach, a nie configach...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości