Dorian, dzięki za podrzucenie Wanderlust od Megadeth'a. Też szukam takich które mi podchodza, i trochę ich znajduję, a ta już jest kolejna. Co do A tout le monde... Tylko nie ta 'nowa' wersja!
Łap starszą i się delektuj, nr. jeden jak dla mnie od Megadeth
@Witcher - no właśnie tylko niektóre mi podchodzą od Megadetha, płytę znam i bodajże Hangar 18 ma bardzo fajny początek, taki hmm... no po prostu świetny, kojarzy mi się jakby z przeszłością. Preferuję Metallic'ę, ale Megadethem nie gardzę i co jakiś czas wynajduję fajny kawałek od nich, którego przyjemnie się słucha i wpada w ucho.
Chciałbym dodać że nie lubię kłótni kto lepszy, ]V[ EGADET ]-[ czy MetallicA - oba zespoły miażdżą! Z tym, że ja bardziej preferuję styl 'Tallici
FUCK! Dzięki dorian, a teraz obczaiłem to i te całe "Insomio mio" MIAŻDŻY
Ostatnio edytowany przez Michu 08 Sty 2011, 21:20, edytowano w sumie 3 razy
Michu-Ha, Metallica z Orkiestrą Symfoniczną rządzi, chodź niektórzy mówią o profanacji. ^^ Ale, do sedna. Ma ktoś jakiekolwiek info na temat Prewersji Fokusa? Szlag mnie trafia, miały być w grudniu, a jak narazie ani widu, ani słychu.
Słowa były niegdyś czarami i do dziś słowo zachowało coś ze swej siły czarodziejskiej. Słowami może człowiek uszczęśliwić lub doprowadzić do rozpaczy, słowami nauczyciel przenosi na uczniów swą wiedzę, słowami mówca porywa słuchaczy, decyduje o ich sądach i rozstrzygnięciach. -Freud.