Nie wiem czy temat się utrzyma, mam nadzieję, że tak, chodzi w nim głównie o to, by wypisywać jakie mody są ze sobą kompatybilne i nie stwarzają sobie nawzajem żadnych komplikacji. Głównie dla tych którym nie chce się bawić metoda prób i błędów

Ja obecnie jadę na takiej konfiguracji
Total Faction War 2.0 --> Trader Overhaul v.1.0 --> Terrein Pack v.1.0 --> S.H.A.R.P.E.R textures*Taka konfiguracja (wgrywana w takiej kolejności jak podałem powyżej, inaczej - nie sprawdzałem, chociaż też nie powinno być żadnych błędów, a jeżeli już to tylko z instalacją dwóch pierwszych) chodzi u mnie bez zarzutów, nie licząc niektórych bug trapów (ale one są związane tylko z TFW 2.0 a nie wynikają z takiej konfiguracji modyfikacji) Gra ładniej wygląda, fajniej się gra, jeżeli będzie ktoś bardzo chciał "gamedata" z tymi modyfikacjami, już gotowe, to niech pisze w temacie lub na pw. Nie wykluczone, ze posprawdzam jeszcze inne modyfikacje, które będą działały z tym zestawem, jeżeli tak to na pewno tutaj napiszę
* - używam tylko części trzeciej tj. otoczenieZnacie jakieś konfiguracje? Piszcie!