Scurko napisał(a):Może będę mógł Ci pomóc, tylko powiedz, na jakim patchu i na jakich modach grasz?
Pozdrawiam.
StalkerCiastek napisał(a):A czy przez głośniki słychać komunikaty typu "Uwaga, na terenie Baru znajduje się morderca" itp? Ja miałem kiedyś podobną sytuacje. Bardzo często bywa, że Bar jest pewnym momencie atakowany przez Najemników. Raz na drodze z Baru do Magazynów wojskowych spotkałem przedstawiciela owej frakcji. Jako, że był wrogi i do mnie strzelał - zabiłem go. Po chwili cały Bar się na mnie rzucił traktując jako morderce.
Podejrzewam, że przypadkiem, albo celowo zabiłeś kogoś na terenie Baru. Nie musi to być Powinnościowiec. Gdybyś zabił członka tej frakcji np. w Dolinie Mroku to w Barze nic by się nie działo. Przypomnij sobie.
Jest również opcja, że pomagałeś Wolności w Magazynach. I cię za bardzo polubili. Co skutkuje, że reputacja w Powinności mocno spada.
StalkerCiastek napisał(a):
Wiesz co może i zabiłem dwóch kolesi z powinności jak wracałem z jantaru. Zaczęli do mnie strzelać, no to nafaszerowałem ich ołowiem.
Nabój020294 napisał(a):StalkerCiastek napisał(a):
Wiesz co może i zabiłem dwóch kolesi z powinności jak wracałem z jantaru. Zaczęli do mnie strzelać, no to nafaszerowałem ich ołowiem.
A może strzelali do mutantów, lub członków Wolności, którzy stali za Tobą?
damianus napisał(a):Nabój020294 napisał(a):StalkerCiastek napisał(a):
A może strzelali do mutantów, lub członków Wolności, którzy stali za Tobą?
1. Strzelali do mnie.
2. Świecili się na czerwono.
3. A wiec nie dałem się zabić
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości