Koniec w X16 ??

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Koniec w X16 ??

Postprzez wwwdjkamil w 14 Gru 2010, 20:20

Heh właśnie z tą lunetą...

Miałem normalną lunetkę do kałacha ale denerwowałem się bo nie trafiałem, postanowiłem odmontować celownik optyczny i pomogło. Hedy zaczęły siadać jeden po drugim. Wracając do tamtego momentu wczytałem seva z przed misji z krugłowem. Olałem ją totalnie po prostu wystawiłem go na ostrzał i poczekałem aż zginie ( wiem że to ma jakieś następstwa ale...). Zakupiłem amunicją do trs'a (który się nie przydaje :-/ ) i do ak oraz shotgun'a z ammo do niego. Shotgun pomógł ze snorkami a odmontowanie lunety z celnością. Jestem teraz w x16 mam się dobrze a co będzie dalej to zobaczmy ;)

Bardzo dziękuje za wszelkie odpowiedzi i teraz pytanie: Czy można iść do magazynów wojskowych przed jantarem?
:

Ludzka ciekawość nie zna granic
Awatar użytkownika
wwwdjkamil
Kot

Dołączenie: 19 Lut 2010, 22:40
Ostatnio był: 25 Lip 2024, 13:25
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 1

Reklamy Google

Postprzez StalkerCiastek w 14 Gru 2010, 20:33

Czy można iść do magazynów wojskowych przed jantarem?

Można iść bez problemu. Ja często tam chodzę przed Jantarem. Okradam magazyn wolności ze sprzętu. Masz tam wszystkie akcesoria do TRs + parę fajnych kombinezonów. Właściwie nic nie stoi na przeszkodzie żeby iść do Czerwonego Lasu, a nawet Prypeci.
LOL
Awatar użytkownika
StalkerCiastek
Redaktor

Dołączenie: 27 Cze 2008, 21:17
Ostatnio był: 26 Cze 2014, 17:46
Miejscowość: Gdzieś
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 58

Postprzez Domianos w 14 Gru 2010, 20:43

Ja zawsze od razu po wejściu do baru szedłem do magazynów wojskowych, żeby wtargnąć siłą do bazy wolności hehe :P . I jeszcze oszczędzaj amuscje do shotguna. Mi się bardzo przyadł w laboratoriach.
Awatar użytkownika
Domianos
Łowca

Dołączenie: 23 Lis 2009, 22:32
Ostatnio był: 25 Wrz 2024, 18:16
Miejscowość: Szczecin
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 28

Postprzez Pijawol w 19 Gru 2010, 21:42

Ja tak samo :E . Warto pójść do Magazynów, bo można na dość wczesnym etapie gry zdobyć świetne rodzaje broni. Np:
- GP 37
- Buldog
- pełnooooo Tunderów z likwidacji oddziału Czachy + jeden VAL
Awatar użytkownika
Pijawol
Legenda

Dołączenie: 15 Wrz 2010, 16:52
Ostatnio był: Wczoraj, 13:50
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 313

Postprzez diego3006 w 20 Gru 2010, 16:53

StalkerCiastek napisał(a):
Czy można iść do magazynów wojskowych przed jantarem?

Można iść bez problemu. Ja często tam chodzę przed Jantarem. Okradam magazyn wolności ze sprzętu. Masz tam wszystkie akcesoria do TRs + parę fajnych kombinezonów. Właściwie nic nie stoi na przeszkodzie żeby iść do Czerwonego Lasu, a nawet Prypeci.

Właściwe to czemu nie chyba że masz od za*eb**ia apteczek :D
:

Image
Awatar użytkownika
diego3006
Stalker

Dołączenie: 19 Gru 2009, 18:18
Ostatnio był: 09 Lis 2014, 19:47
Miejscowość: Pacanowo
Frakcja: Zombie
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 29

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości