Lepiej późno niż wcale więc i ja się podłącze ze swoimi typami
Więc ja patrzę na to tak, ludziska różnej muzy słuchają, każdy tego co mu najbardziej odpowiada, nie ma grania uniwersalnego dla wszystkich. Są tacy co uwielbiają SkipKnoT, Frontside, Dimmu Borgir, a inni twierdzą że to pozerzy, hardcoreowcy dla ubogich itp. Trudno taki ich gust, jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje. A ja szczerze pier**le te ponure opinie i wielbię właśnie wyżej wymienione kapele za ich muzykę, która do mnie trafia jak snajper między oczy!
A tak poza tym to: Sepultura (do płyty Roots), Acid Drinkers, Rootwater, Soilwork, Soulfly, Fear Factory, Korn, Cataract, Despised Icon, Virgin Snatch, Nile, Chimaira, Divine Heresy, HateSphere, Arch Enemy, Aborted, Benighted, Behemoth, a ostatnio totalnie odje**ło mi na punkcie Suicide Silence, Bring Me The Horizon, i bardzo "miła" w tym temacie jest również młoda kapela z Poznania, Before A Burning Earth. A tak z innej bajki to mam wszystkie soundtracki do Stalkera i Silent Hill i po prostu rozwalają mnie te powykręcane dźwięki!
To tyle w temacie ode mnie