Grodzio napisał(a):Mieliście do czynienia z jakimiś zabawnymi wydarzeniami w grze? bo ja np widziałem jak pies zabił stalkera ugryzieniem w....krocze , albo gdy ogromne pole anomalii przeszedłem dopiero gdy wypiłe 5 x
i ruszyłem przed siebie
Nie ma co komentować. Ech to co mnie trzyma do dzisiaj i dlaczego moim ulubionym modem jest priboi story to to iż można w nim było zaskakująco łatwo zmodyfikować spawn po emisji. Do dziś pamiętam jak ponastawiałem tam liczb ile czego ma się zespanować. Następnie idę sobie przez kordon nagle emisja. Chowam się pod mostem i za chwile wkoło pełno zombich [ Tych starych bez broni
]. Uciekam więc do wioski nowicjuszy. Wchodze do mnie do domu i zamykam drzwi. Za chwilę do wioski dziesiątki zombi ściąga, chimer, połamańców. Ja tylko patrze przez okno jak stalkerzy latają. Jeden z tych stalkerów dostał w łeb od połamańca i wbił sie w auto przed mym domem. Inny w drzwi. Do dziś pamiętam jak zlewałem się ze śmiechu widząc ten cyrk. Ciekawym widokiem była też kolejka do mnie do domu
. Kilku zombich przeszło przez drzwi. Zastrzeliłem ich akurat pod takim kątem, że wpadły do piwnicy
. Ech stare czasy.