Jeśli chodzi o mój gust muzyczny, to pierwsza dziesiątka zespołów przedstawia się następująco: 1. Dimmu Borgir (<3) 2. Slipknot 3. Frontside 4. Marilyn Manson 5. Satyricon 6. Rammstein 7. Nokturnal Mortum 8. Vesania 9. Behemoth 10. Honor
Pięć ulubionych utworów: 1.
:
2.
:
3.
:
4.
:
5.
:
Za ten post Iperyt otrzymał następujące punkty reputacji:
To może cuś ze starego black'a? Do dziś pamiętam reakcję na to wejście... Heh!
:
I wersja Satyricon'a dla porównania...
:
I jeszcze cuś rock'owego, ale... innego - muza czysto instrumentalna: ciężko-jesienne granie. JAKOB!
:
A żeby nie było, że tylko metal to... Wondabraa ze wspaniałego cyklu Space Night Earthviews.
:
I jeszcze cuś... Jak się będzie zacinać to warto se to podładować przed odsłuchaniem. Cudo! ISENGARD!!!!!!! Zima, mróz totalny i Ty słuchaczu! Dzieło nie do podrobienia!!!!! Jedna z najlepszych rzeczy jakie wyszły z Norge - razem z Neptune's Tower!
:
Pierwsza płyta była naprawdę zróżnicowana - od typowych przyśpiewek do totalnego blacka - jakieś 70 minut niezłej "zabawy". Druga, dużo krótsza, stanowi dopełnienie tamtej. Obie tworzą duet nie do zaje.ania dla fana zimowego grania. Dwa podobne utwory a jaką różnicę robi wokal i lekkie przyspieszenie... I jak zwykle YouTube - kopia nieziemska... Mam taśmy tego i to brzmi jak młot Hefajstosa!!! Trudno...
Za ten post Gnuśny Wasyl otrzymał następujące punkty reputacji:
Ja zarzucę klasyką, która wywołuje u mnie melancholię spowodowaną tęsknotą do zamierzchłych czasów...
Klasyk, z jednej z najlepszych gier FPS. Muzyka na miarę Oscara! Za Matkę Rosję!... Ciarki
Kolejny kultowy kawałek z niesamowitego C&C 95. No łezka w oku po prostu , jeżeli jest tu jakiś fan tej gry , potwierdzi to i postawi mi kozaka.
Również niezapomniana nuta z świetnej gry.
Ciarki , ciarki i jeszcze raz ciarki. Utwór tak prosty , tak genialny tak wbijający się w łeb że nie można tego po prostu słowami ująć. Mistrzostwo , tak jak gra.
!!! Znacie? Oczywiście że znacie. 8)
Kolejna nuta przy której chce mi się płakać Stare dobre czasy... Co prawda z tej samej gry, ale zabraknąć tego utworu nie mogło. Majstersztyk.
Na razie tyle z mojej strony Pisać!
Za ten post Tormentor otrzymał następujące punkty reputacji: