Bioware robi świetne gry! Dragon Age i Mass Effect są tego dowodem. Cholera nawet działają porządnie na kompach ze starej epoki (jak np. mój z P4
).
Ja mam zapytanie natomiast odnośnie Mass Effect 2. Czy jest sposób żeby zmienić (tzn. odjąć i ponownie dodać) atrybuty naszych towarzyszy. Chodzi mi o sposób niekoniecznie legalny np. kod lub zmiana jakichś linijek w jakimś pliku gry. Pytałem już o to wujka google ale niestety bez rezultatu. Za satysfakcjonującą odpowiedź; WÓDA!
Co do samego ME2 powiem tak: jak ktoś z pierwszej strony również nie przepadałem za tego typu "kosmicznymi" grami ale teraz jak już sięgnąłem po drugą część ME, żałuję że wcześniej nie cyknąłem w część pierwszą... Gra jak dla mnie pierwsza klasa. Zakochałem się od pierwszego wejrzenia w tej gierce. Już przemierzając rozpadającą się Normandię poczułem się trochę jakbym grał w Dragon Age'a
tyle że z "laserami". A ta gra wyjęła mi z życia parę nieprzespanych nocy jak i teraz ME2. Słowem ta gra ma klimat! I to nie byle jaki!
Ps. i proszę o odpowiedź na pytanie powyżej
, chociażby o potwierdzenie że to jest niemożliwe.
Pozdrawiam odpowiadaczy
JESTEM DEBILEM, PRZEPRASZAM.