No, tak patrzę sobie po pułkach i widzę, że wiele gier stoi w pudełkach i tylko się kurzą, wpadłem na jakże genialny pomysł aby je sprzedać. Tak więc:
Twierdza: KrzyżowiecOt strategia czasu rzeczywistego osadzona w czasach krucjat, kontynuacja Twierdzy, bardzo dobra gierka, jeśli chodzi o multiplayer nie powinno być większych problemów ze znalezieniem serwerów - nadal wiele osób w to "pocina". Gra oczywiście oryginalna.
Pudełko zawiera:
-płytę z grą, nadal działa i jest w dobrym stanie!
(niestety poradnik mi się zniszczył, ale ujmę to tak - nic w nim praktycznie nie było...)CENA: 25zł + wysyłka (na koszt odbiorcy)
Hidden & Dangerous: ANTOLOGIAFPS z elementami strategicznymi, gra sama w sobie nie jest zła, ale trudna i wymaga planowania swoich ruchów. Gra z kolekcji klasyki.
Pudełeczko zawiera:
-płytkę z grą, w świetnym stanie - jest na niej H&D, H&D2 + dodatek do H&D2 (Sabre Squad), na płycie znajduje się także poradnik do gry.
-InstrukcjęCENA: 15zł + wysyłka (na koszt odbiorcy)
Gears of War (GAMES FOR WINDOWS; EPIC GAMES) - wersja pudełkowa, premierowaTPS (third person shooter) godny polecenia, myślę, że nie trzeba on nim dużo mówić, jeśli ktoś szuka gry z dynamiczną rozgrywką to warto o GoW poczytać.
Pudło zawiera:
-płytę z grą
-instrukcję do gry
-ilustrowany poradnik (uwaga! poradnik rozpada się i nie jest to moja wina, lecz wina wydawcy - poradnik był beznadziejnie sklejony i już po otwarciu gry kilka stron było odczepionych!)CENA: 30zł + wysyłka (na koszt odbiorcy)
INFORMACJE NT. PŁATNOŚCI [CZYTAĆ UWAŻNIE!]:-Przelew bankowy (TYLKO!)
KONTAKT:-e-mail:
[email protected]-GG: 256459
INFORMACJE DODATKOWE:-jest możliwość kupna wszystkich gier na raz za cenę 75zł + koszty przesyłki!
Wszelkie pytania kierować w tym temacieee.