Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Witam was mam problem w stalkerze cień Czarnobyla , przechodzę do następnej lokalizacji gdzie mam tylko jedna kreskę zycia i zero apteczek a muszę jakoś przejść lub zdobyć apteczkę na życie bo nie będę mógł dalej grac , czy jest moze jakis sposób mod lub zmiana w confingu zeby np byl nieśmiertelny bo przyda sie to na pewno w takich misjach gdzie nie bede mogl dać sobie rady a potniej wyłączyć nieśmiertelność i grac na apteczkach Dodam ze posiadam wersje extreme edition .Mam nadzieje ze mi pomożecie bo to bardzo ciekawa gra .
Dzieki za pomoc ale ten mod niedziela z lost oblivion ktory posidam w wersji stalker extreme edition pl , czy ktos moze mi pomoc jakiego moda mam użyć na życie zeby moc dalej grac
Woland napisał(a):A ja jakoś idąc i patrząc na pasek życia miałem zawsze wrażenie że bardzo powoli ale się regeneruje. Chyba tak powoli się regeneruje.
Bo to prawda... Pomału ale się regeneruje.
Polyushko-pole, Polyushko, shiroko pole. Edut po polyu geroi , Ekh, sa Krasnoy Armii geroi! Devushki, glyante, Glyante na dorogu nashu. Vyetsya dalnyaya doroga, Ekh , da razveselaya doroga !
Nie jestem pewien, ale może jakiś trainer zadziała? Ja jak chce się pobawić we wszechmogącego (lub mam duży problem) to używam takiego od bodajże cheathappens.com