Czyżbyś użył starej wersji pliku system.ltx? Skąd Ty i cała reszta wyżej, wzięliście ten plik? Czyżby z... vanilli?? Rozpakujcie sobie pliki z patcha, którego używacie!
a żeby nie rozpakowywać całej gamedaty łatwo można konfigi i skrypty wyciągnąć tym programem KLIK bezpośrednio z patcha
Czyli tak: - ściągamy patcha którego obecnie mamy zainstalowanego - wypakowujemy tym programem - edytujemy odpowiednie pliki i wrzucamy do gamedaty - odpalamy grę i nie ma szans że nam będzie coś nie działało jeśli tylko dobrze my z edytowali pliki
Spatchowałem do 1.0005, zrobiłem tak jak pisał Matrix, a udźwig widnieje dalej jako 50kg. Tak przy okazji, da się zrobić coś aby savy z 1.0 działały w 1.0005?
Wczoraj to atakowałem przez parę h zanim doszedłem do ładu (moja pierwsza styczność z modami)
Wygląda to tak że przeinstalowałem grę od nowa i patch 1.0004 potem programik do rozpakowywania gamedaty (wystarczy rozpakować db0) i stamtąd masz potrzebne pliczki w których zmieniasz 3 rzeczy jak jest opisane na początku wątku. Działać musi
Jak na razie opanowałem zwiększenie udźwigu i brak czasu na zadania co jest dla mnie dużym sukcesem
Było wiele razy na ten temat... gamedate to sobie sam stwórz - nowy folder i zmień jego nazwę na gamedata... Następnie wypakuj sobie określony plik gamedata.db by odnaleźć w nim plik system.ltx opierając się o to: viewtopic.php?f=51&t=4275 oraz o to: viewtopic.php?f=68&t=624
| Ryzen 7 5800X3D | 32GB DDR4 RAM | RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X RAM | Windows 11 Pro x64 |
Za ten post caleb59 otrzymał następujące punkty reputacji:
Dobra rozumiem już. Zrobiłem tak jak tutaj w opisie i wywala mi grę do pulpitu jak w przypadku endurance mod v1.1 Może nie te gamedata wypakowuję i przerabiam?? Pomocy
P.S. Gram od nowa oczywiście
Za ten post fodro otrzymał następujące punkty reputacji: