Co mogę poradzić :
Na pewno odradzam kupowanie a właściwie to zabraniam kupowania na Tanie Militaria ! A tak na poważnie to kompletny szajs i olewanie klienta (wiem z własnej głupoty gdy tam kupowałem) Z resztą co do sklepów zajrzyjcie na wmasg.pl tam macie ich listę oraz opinie klientów.
Co do karabinu to teraz raczej cienko. Generalnie chinole wstrzymały produkcję replik (bo mogą być przerobione na broń prawdziwą czy coś takiego.) więc do 400 zł teraz coś naprawdę ciężko dostać , a allegro do replik odradzam. Jak już kupowanie właśnie czegoś z strony którą wyżej podałem , macie tam komis i każdy powinien znaleźć coś dla siebie. No przynajmniej dopóki chińczyki od CM nie wrócą to radzę zaglądać tam. Z pistoletami jest dokładnie taka sama sytuacja.
A i nie kupuj karabinów typu G ! Syf jakich mało (przynajmniej z tego co obserwuje u nas na strzelankach) nawet takie od Aresa czy innych super firm szybko padają podobnie jak M-ki które mają badziewne zespolenie części. Radzę ci kupić jakiegoś kałacha koniecznie metalowego jeśli chcesz żeby pożył dłużej , chociaż z ABS to na przykład cm.28 mi pożyła 2 lata. No mam nadzieje że pomogłem
Привет от папы Путина! - Napis na hełmie żołnierza Rosyjskiego gdzieś w Gruzji.
"Sztuką nie jest mówić o wartościach i człowieczeństwie. Sztuką jest się samemu do tego stosować."