Odnośnie zakończenia przy Spełniaczu

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Odnośnie zakończenia przy Spełniaczu

Postprzez Szaweł w 09 Wrz 2010, 11:24

Pierwszy raz gdy przechodziłem SoC jakimś sposobem w ogóle ominąłem Spełniacz, później tylko na YouTubie obejrzałem alternatywne zakończenia przy Spełniaczu, byłem zachwycony ich mnogością i klimatem.
Przechodząc po raz drugi zapisałem przed wypowiedzeniem życzenia aby później po przejściu do końca móc obejrzeć wszystkie alternatywne zakończenia. Niestety wbrew oczekiwaniom (jakiejś listy życzeń) od razu wyświetla mi się film DAJ MI BOGACTWO.
Czy to zależy od sposobu w jaki grałem, rzeczy i sumy pieniędzy jaki posiadam w danym momencie? Czy po prostu reszta alternatywnych życzeń jest w jakimś wznowieniu?
Jeśli tak to gdzie dostanę tego patch'a?
Awatar użytkownika
Szaweł
Kot

Dołączenie: 18 Wrz 2009, 21:16
Ostatnio był: 01 Paź 2011, 23:52
Miejscowość: Legnica - Wrocław - Jelenia Góra
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Odnośnie zakończenia przy Spełniaczu

Postprzez atikabubu w 09 Wrz 2010, 11:47

Fiat justitia ruat caelum
W10 x64 / Ryzen 3600 4.2 GHz/ Gigabyte GTX 1070 / 16 GB DDR 4
Pierwszy opek/ LA Persona (Firefox) / Hińskie bajki obejrzane
Awatar użytkownika
atikabubu
Very Important Stalker

Dołączenie: 23 Lut 2008, 13:10
Ostatnio był: 06 Lis 2024, 21:45
Miejscowość: Zajebista
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: RP-74
Kozaki: 569

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości