Czyste Niebo - Kordon - problem ze znalezieniem teczki

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Czyste Niebo - Kordon - problem ze znalezieniem teczki

Postprzez lukasz191 w 24 Sie 2010, 20:55

Witajcie

Mam problem:
Otóż dostałem misję od Sidorowicza żeby mu dostarczyć teczkę. Wybiłem bandytów, wojsko na całej planszy, zostały tylko psy i jakieś dziki. Wróciłem do bazy w której jest handlarz oraz przetrzymywany dowódca wojskowych. Zatrzymałem się przy nim, usłyszałem jak jakiś gościu wyciąga info o teczce od dowódcy wojsk - miałem dostać info na PDA o miejscu gdzie jest teczka ale nie dostałem;/ Dlatego później pogadałem z dowódcą - dałem mu pistolet - powiedział, że teczka jest ukryta w rurze obok miejsca anomalii. I teraz nie mogę jej znaleźć...

Wiecie gdzie jest teczka?:D

Czekam na pomoc:)
lukasz191
Kot

Dołączenie: 24 Sie 2010, 20:15
Ostatnio był: 25 Sie 2010, 01:07
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Balance IL 86
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Czyste Niebo - Kordon - problem ze znalezieniem teczki

Postprzez StalkerCiastek w 24 Sie 2010, 21:30

Nie za bardzo zrozumiałem, więc napiszę od początku.
Rozmawiasz z Sidorowiczem, idziesz do Waleriana. Przesłuchujesz Chaleckiego (dowódce) ale to nic nie daje. Walerian każe ci wybić wojskowych przy windzie. Potem masz rozkaz rozwalić wojskowych w fabryce (gdzie był żwawy w shoc). Wracasz do Waleriana, on przesłuchuje wojskowego, ale nie masz info na PDA. Otóż są dwa możliwe miejsca ukrycia teczki. Pierwszy: pod mostem niedaleko wioski. Jak idziesz drogą w kierunku Nasypu od strony bunkra sidorowicza będzie taki most. Pod mostem jest przewrócone auto i teczka. Drugie miejsca to zabudowania na wprost bazy Waleriana. Urzędują tam bandyci. Teczka jest w budynku po lewej na strychu. I powiedz jaką masz wersje (na jakim patchu grasz). Chwilka, zaraz wrzucę screena.

Image

Poszukiwany przedmiot jest w jednym z dwóch miejsc zaznaczonych na czerwono. Ale info o lokalizacji powinno się pojawić w PDA, więc chyba masz buga. Ściagnij najnowsze patche.
LOL
Awatar użytkownika
StalkerCiastek
Redaktor

Dołączenie: 27 Cze 2008, 21:17
Ostatnio był: 26 Cze 2014, 17:46
Miejscowość: Gdzieś
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 58

Postprzez Pyr0 w 24 Sie 2010, 21:47

Hehe owa nie teczka tylko skrzynka może być też w zabudowaniach na prawo od mostu(patrząc od strony bazy stalker'ów). Tam trzeba wejść po schodach, kucnąć iść do deski która prowadzi na wyższe "piętro" i tam właśnie leży tecz...tfu! skrzynka dla Sidora.

:P
"We believe in power of music to change lives" - Tim Mcllrath
Image
Windows 7 Home Premium 64bit
Intel Core i5 760/ 2.80 Ghz
Gigabyte Radeon HD5770 1024MB
Goodram 2x2GB
Awatar użytkownika
Pyr0
Stalker

Dołączenie: 29 Kwi 2009, 14:48
Ostatnio był: 25 Gru 2016, 16:07
Miejscowość: Piekary Śląskie
Kozaki: 10

Postprzez lukasz191 w 25 Sie 2010, 00:47

kurcze... tej skrzynki tam nie ma. Tzn poszedłem to takiego budynku, niby młynu, wszedłem po schodach, dalej kucając byłby jakby trzy deski (kilka desek jakby w jednąx3). Poszedłem po nich i była deska na ukos - wszedłem i na górze nic nie ma:(
EDIT:
To samo w tej wiosce bandytów oraz obok samochodu.

Może mi ktoś dać linka od patcha i powiedzieć jak go zainstalować żeby śmigał?:>

EDIT2:
Patch: stkcs-for-pack-efigspch-patch-any-4 o tak się jakoś nazywa
lukasz191
Kot

Dołączenie: 24 Sie 2010, 20:15
Ostatnio był: 25 Sie 2010, 01:07
Ulubiona broń: Balance IL 86
Kozaki: 0

Postprzez Pyr0 w 25 Sie 2010, 20:13

"We believe in power of music to change lives" - Tim Mcllrath
Image
Windows 7 Home Premium 64bit
Intel Core i5 760/ 2.80 Ghz
Gigabyte Radeon HD5770 1024MB
Goodram 2x2GB
Awatar użytkownika
Pyr0
Stalker

Dołączenie: 29 Kwi 2009, 14:48
Ostatnio był: 25 Gru 2016, 16:07
Miejscowość: Piekary Śląskie
Kozaki: 10

Postprzez Głuszec w 29 Sie 2010, 14:40

Może jeszcze ta cała skrzynka być w tym tunelu pod drogą gdzie siedzi wojskowy przy ognisku...
Myślę że miejsc jest dużo i rzeczywiście musisz ściągnąć nowszego patch'a bo ten który podałeś to 1.5.04
Głuszec
Stalker

Dołączenie: 11 Gru 2009, 23:46
Ostatnio był: 02 Lut 2013, 13:18
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 2

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości