brak posiłków-zapisy

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

brak posiłków-zapisy

Postprzez Woland w 26 Sie 2010, 11:40

pomijając viewtopic.php?f=29&t=10269

Z wolnością przejmuję wysypisko.atakuję drogi do agropromu.Pierwsza zajęta idę na drugą.Zajęta.Wsparcie idzie walczy z bandytami ale nadciągają licznie.Zginąłem.Wczytuję.ZNIKŁO WSPARCIE.Czy gdybym się cofnął na wysypisko to by było ok i by wrócili?Patch 1.5.10.
Woland
Legenda

Dołączenie: 26 Sie 2010, 11:18
Ostatnio był: 28 Mar 2019, 00:05
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 10

Reklamy Google

Re: brak posiłków-zapisy

Postprzez Dirklan w 27 Sie 2010, 15:53

Raczej nie. Gdybyś zrobił sobie z 10 zapisów i byś nadpisywał po kolei to teraz mógłbyś wczytać wcześniejszy i by było po sprawie.
Image
Awatar użytkownika
Dirklan
Kot

Dołączenie: 05 Kwi 2010, 13:51
Ostatnio był: 10 Sie 2014, 10:03
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Postprzez Woland w 27 Sie 2010, 19:29

jest już ok :E

a ja nie robię 10 i nadpisuję a coraz to nowy i nowy mam chyba już ze 100 ich :D :D

PS:Podobno jest mod na respawn członków frakcji (tak jakby coś znowu się działo pytam) to czy on:
Zmienia fabułę?
Darmowy?
Legalny?
Bez wirusów i jakiś podejrzanych rzeczy?

Głupie pytania wiem ale zawsze wolę się spytać niż ściagać a nawet nie wiedzieć co dokładnie ściągam.
Woland
Legenda

Dołączenie: 26 Sie 2010, 11:18
Ostatnio był: 28 Mar 2019, 00:05
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 10

Postprzez Głuszec w 27 Sie 2010, 20:56

Widzicie mam problem podobnego pokroju - otóż przyłączyłem się do Wolności i jest zadanie przejąć drogi do Agropromu. No to obczyściłem jedno z bandytów, a przy drugim są stalkerzy więc nic nie robiłem ale problem jest taki, że nikt nie przychodzi zająć tych dróg, żadnych posiłków. Oddziałów Wolności jest tyle że prawie nie mieszczą się w Dolinie Mroku, ale przy żadnym z nich nie jest napisane ,,cel:barykady" lub ,,obozowisko na wzgórzach". Co robić? nie mam poprzednich zapisów, przechodzenie pomiędzy lokacjami też nic nie dało. Można coś zdziałać czy to po prostu urok Czytego Neiba i nic nie zrobie?
Głuszec
Stalker

Dołączenie: 11 Gru 2009, 23:46
Ostatnio był: 02 Lut 2013, 13:18
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 2

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości