bugtrap i nie mogę grać

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

bugtrap i nie mogę grać

Postprzez Woland w 26 Sie 2010, 11:35

Mam orginał z topseller.Bez modów.Patch 1.5.10.Żadnych cracków jak kwietusek.Wchodzę do gry przeskakuję filmik esc i bugtrap.Drugi albo trzeci raz komunikat o... BRAKU PŁYTY!.Ok.Otwieram napęd poprawiam płytę tak (może źle włożyłem coś) i oglądam filmiki.Po filmikach bugtrap.logo podam ale gdzie dokumenty udostępnione????POMOCY!Wczoraj było wszystko ok

Uwagi moderatora:

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGAAAAAAAA!!!!! - ati
Woland
Legenda

Dołączenie: 26 Sie 2010, 11:18
Ostatnio był: 28 Mar 2019, 00:05
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 10

Reklamy Google

Re: bugtrap i nie mogę grać

Postprzez mariush w 26 Sie 2010, 11:40

Wydaje mi się, że podobnie jak w tym temacie.
U mnie ten błąd pojawił się na CoP, ale skoro podobnie jest na SoC i CS (wczoraj działały, dzisiaj nie), to chyba chodzi o tą aktualizację..
mariush
Kot

Dołączenie: 26 Sie 2010, 11:29
Ostatnio był: 14 Paź 2010, 16:44
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Re: bugtrap i nie mogę grać

Postprzez Woland w 26 Sie 2010, 11:45

Jaką aktualizację?Gry?A jakie są szanse że będzie się dało grać w ciągu najbliższych 2 dni naprawią to?
Woland
Legenda

Dołączenie: 26 Sie 2010, 11:18
Ostatnio był: 28 Mar 2019, 00:05
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 10

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości