Dziwny problem z misją "Zabij snajpera.".

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Dziwny problem z misją "Zabij snajpera.".

Postprzez DarkMaster w 22 Sie 2010, 00:49

A więc do rzeczy, mam problem z wyżej wymienioną misją, jet ona zlecana na starej farmie przed wejściem do tego "miasta" w którym jest bar "100 radów". Misją polega na zabiciu snajpera Wolności, no więc idę, zabijam snajpera i wracam po nagrodę i dalsze wskazówki a tu zleceniodawca martwy leży, i z nikim nie mogę rozmawiać, kiedy zabijam ich wszystkich to misję mam zaliczoną. O co chodzi? Wolę pomóc Powinności gdyż wtedy będę mógł splądrować całą bazę Wolności.
Awatar użytkownika
DarkMaster
Kot

Dołączenie: 22 Mar 2010, 22:35
Ostatnio był: 03 Wrz 2011, 22:44
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Dziwny problem z misją "Zabij snajpera.".

Postprzez jaras76 w 22 Sie 2010, 01:00

Jak pamiętam to masz załatwić snajpera, zleceniodawca ginie zabity przez snajpera. Potem będzie szturm powinności na garaże wojskowe.
Image
jaras76
Tropiciel

Dołączenie: 21 Lip 2007, 21:14
Ostatnio był: 25 Kwi 2012, 21:35
Miejscowość: warszawa
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 3

Postprzez Alvarin w 22 Sie 2010, 09:22

w tym problem, że zleceniodawca nie powinien zginąć. Po prostu wczytaj ostatniego autosejwa, potem przyjmij jeszcze raz to zlecenie i jak najszybciej zabij snajpera, zanim on ubije zleceniodawcę. A potem równie szybko wróc do zleceniodawcy i zacznie się szturm na bazę ;]

Alvarin
Wygnany z Zony

Dołączenie: 24 Kwi 2009, 21:00
Ostatnio był: 20 Mar 2012, 12:14
Miejscowość: Prypeć
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: IL 86
Kozaki: 12

Postprzez Munio03 w 25 Sie 2010, 16:44

Jest barddddzoooooo fajny sposub po pierwsze idź do Łukasza i weś od niego zlecenie na zabicie czachy i innych ale nie strzelaj wolność wykituje i straci połowe strzelców, ok zbierasz łup z wolności i idziesz do czachy po zlecenie najlepiej zostaw to co ci nie potrzebne i włuż gdzieś, ok biegniesz rozwalasz snajpera (z precyzją) wracasz do czahy i wolność ma przerombane, a ty zbierasz po nich amunicje :E :E :P
Lubie Powinniść ale wole pozostać neutralny

Munio03
Wygnany z Zony

Dołączenie: 24 Gru 2009, 10:43
Ostatnio był: 07 Lut 2013, 09:55
Miejscowość: Czarnobyl (ZONA)
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości