Adi32 napisał(a):
Instaluje: Gra --> Patch 1.0000 - 1.0003 PL --> Patch 1.0004 PL --> Patch 10005-10006 PL lub 1.0005 PL lub wcale --> Oblivion Lost 2.2 --> Spolszczenie do OB 2.2.
- Widok owej mapy tak jak w OL. (głównie chodzi o widok tego czy mnie ktoś widzi naniesiony na mapę)
impulse_101 napisał(a):Adi32 napisał(a):
Instaluje: Gra --> Patch 1.0000 - 1.0003 PL --> Patch 1.0004 PL --> Patch 10005-10006 PL lub 1.0005 PL lub wcale --> Oblivion Lost 2.2 --> Spolszczenie do OL 2.2.
impulse_101 napisał(a):Adi32 napisał(a): - Widok owej mapy tak jak w OL. (głównie chodzi o widok tego czy mnie ktoś widzi naniesiony na mapę)
Nie mam obecnie OL wiec nie mogę sprawdzić ale na logikę ...jeśli usuniesz pliki odpowiedzialne za minimape z moda to stalker powinien wtedy używać tej oryginalnej z SoC gdzie jest wskaźnik "widzialnosci" wiec nie ma sensu pisać moda.
Co do tych wyjazdów do windowsa to raczej uroki modowanego stalkera
Matrix Strefa14 napisał(a):Dobrze by też było jakbyś dał loga z błędem jakiego masz na 1.0005 ponieważ na 1.0006 występują różne błędy w singlu więc raczej na modzie będzie ich więcej
Adi32 napisał(a):A jak to sprawdzić? Jeżeli chodzi o jakiś error, to nie wyskakuje kompletnie nic...
utak3r napisał(a):Adi32 napisał(a):A jak to sprawdzić? Jeżeli chodzi o jakiś error, to nie wyskakuje kompletnie nic...
Gdybyś ten temat dał w odpowiednim dziale, czyli w dziale o modyfikacjach, to byś u góry strony miał piękne wytłumaczenie, jak to znaleźć...
Bambosz107 napisał(a):Zainstaluj grę, później OD RAZU patcha 1.0005. Na to OL 2.2 i spolszczenie. Jeśli nadal nie działa, to źle instalujesz spolszczenie, zmodyfikuj lub usuń plik localization.
Adi32 napisał(a):Kurcze, nie mogę znaleźć....
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści loga błędu od linijki FATAL ERROR.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
utak3r napisał(a):Adi32 napisał(a):Kurcze, nie mogę znaleźć....
Ech...Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści loga błędu od linijki FATAL ERROR.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Z jednym zastrzeżeniem - podaj log, zaczynając kilka linijek wcześniej przed napisem "FATAL ERROR".
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość