Wintar w Jantarze

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Wintar w Jantarze

Postprzez echelon w 09 Sie 2010, 22:04

Wiem, że żeby znaleźć w Jantarze wintara trzeba mieć na mapie oznaczoną skrytkę (czyli wcześniej trzeba ubić kogo trzeba). Skrytkę mam oznaczoną, ale nigdzie w laboratorium nie mogę znaleźć karabinu. Za pierwszym razem gdy grałem w SoC po dość krótkich poszukiwaniach olałem sprawę i poszedłem dalej, ale tym razem chciałbym to znaleźć. Znalazłem 2 kombinezony na rampie przy urządzeniu psionicznym, znalazłem Blask Księżyca, szukałem wskazówek na forum i w FAQ, ale tej giwery za cholerę nie mogę, więc z góry dzięki za podpowiedź.
Dlatego - mimo druty, wieże i strażnice
Tam chcemy dotrzeć, gdzie nam dotrzeć zabroniono;
Bezużyteczne, śmieszne posiąść tajemnice
Byleby jeszcze raz gorączką tęsknot płonąć
Nim podmuch jakiś strzepnie chwiejne potylice
Awatar użytkownika
echelon
Tropiciel

Dołączenie: 28 Mar 2010, 21:28
Ostatnio był: 12 Lis 2024, 20:24
Miejscowość: Stalowa Wola
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 41

Reklamy Google

Re: Wintar w Jantarze

Postprzez caleb59 w 09 Sie 2010, 22:26

Vintorez znajduje się w pomarańczowej skrzynce elektrycznej (w założeniu z bezpiecznikami) nad/obok/poniżej (już nie pamiętam dokładnie) windą(y) prowadzącą wgłąb X16 (wewnątrz kompleksu) - chodzi o początkową windę i schodzenie drabinkami w dół) - warunkiem by go zdobyć jest znalezienie info przy losowym trupie w okolicy Jantaru (najczęściej zombie)...
                        Image
| Ryzen 7 5800X3D | 32GB DDR4 RAM | RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X RAM | Windows 11 Pro x64 |
Awatar użytkownika
caleb59
Administrator

Dołączenie: 23 Sie 2008, 18:59
Ostatnio był: 12 Lis 2024, 20:23
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 672

Re: Wintar w Jantarze

Postprzez Pyr0 w 09 Sie 2010, 22:28

O tej skryte nie wiedziałem, ale skoro jesteś po X16(jesteś) to gdy będziesz szedł do zwęglacza w magazynach wojskowych, dokładnie w bazie Wolności DOKŁADNIEJ ( :P ) i chatce (drugiej licząc na lewo od wejścia na teren bazy) na jej końcu na podłodze leży upragniony wintar a jak ktoś chce więcej amunicji do niego to...
1.Pofatyguje się do Doliny Mroku i tam gdzie jest wejście do X18 idziemy dalej i tam gdzie jest betonowy blok (z dwoma rurami wystającymi z niego) to wskakujemy do rurach i mamy skrzyneczkę :) (dalej już wiadomo co robić :E )
2.W magazynch na "strychu" tej samej chatki w której jest wintar. Żeby się tam dostać musimy wejść na wieżę która jest zaraz obok chatki i zeskoczyć z niej na chatkę i wejść przez pierwszą lepszą dziurę. Gdzieś tam leży skrzynia :) . Gdy ją rozwalimy to amunicja będzie leżała dokladnie tam gdzie leżał wintar :] .

Powodzenia stalkerze(y) .

UP: Tylko proszę nie chcę warna bo coś czuję że może ci się ten post wydać nie związany z tematem cebul :P .
"We believe in power of music to change lives" - Tim Mcllrath
Image
Windows 7 Home Premium 64bit
Intel Core i5 760/ 2.80 Ghz
Gigabyte Radeon HD5770 1024MB
Goodram 2x2GB
Awatar użytkownika
Pyr0
Stalker

Dołączenie: 29 Kwi 2009, 14:48
Ostatnio był: 25 Gru 2016, 16:07
Miejscowość: Piekary Śląskie