jarostalker napisał(a):ja w taką grę bym nie zagrał
Axideus napisał(a):Ja tam bym wolał więcej mutacji ludzi .Ale tak na serio mocne z wyglądu.Załóżmy że ciało człowieka pokryte skorą pod którą widać poruszające się ręce,głowę i nogi.trochę więcej makabry.W końcu zona ma być przerażająca .
Najlepiej gdyby ten mój mutant jeszcze wypluwał ze swojego środka jakieś żrące paskudztwo które zadaje obrażenia parzące i obszarowe.Najlepiej jakby występowały samotnie i w stadach do 5 osobników.I jeszcze gdyby się tak dziwnie poruszały gdy nikogo nie ma w pobliżu.No wiecie tak jakby miały katatonie.Ach z nimi bałbym się wchodzić do podziemnych laboratoriów i piwnic bo oczywiście tylko tam by występowały.Nazwałbym je "anihilatorami" .Co wy na to?
Naznaczonysnork napisał(a):ale z ciebie [ciach!]...........
To miał być mój temat wystarczyło wyjsć na dwor i ci o nim powiedzieć a ty od razu mi go zabrałeś bo sam nie umiesz wymyślić dobrego tematu noobie za 2zł
---------------Axideus napisał(a):Ja tam bym wolał więcej mutacji ludzi .Ale tak na serio mocne z wyglądu.Załóżmy że ciało człowieka pokryte skorą pod którą widać poruszające się ręce,głowę i nogi.trochę więcej makabry.W końcu zona ma być przerażająca .
Najlepiej gdyby ten mój mutant jeszcze wypluwał ze swojego środka jakieś żrące paskudztwo które zadaje obrażenia parzące i obszarowe.Najlepiej jakby występowały samotnie i w stadach do 5 osobników.I jeszcze gdyby się tak dziwnie poruszały gdy nikogo nie ma w pobliżu.No wiecie tak jakby miały katatonie.Ach z nimi bałbym się wchodzić do podziemnych laboratoriów i piwnic bo oczywiście tylko tam by występowały.Nazwałbym je "anihilatorami" .Co wy na to?
Wziąles to z dead space'a
Axideus napisał(a):Kolejny "siupel glacz"
Pathetic_Ripper napisał(a):Axideus napisał(a):Kolejny "siupel glacz"
Ja mam potwolki dla "siupel glacza"
snolk - taki śmiesny pan co biega na cworakach i tak śmiesnie dysy jakby miał tląbkę zamiast nosa.
zombi - bzydki pan, tak chodzi i chodzi i tylko tak mówi "sałdat" albo "mazi" i robi nam aukę taką ręką z długimi paznokciami jak podejdzie blisko za bardzo.
chimela - taki niby duzy kiciuś ale wcale nieplawda bo nie ma takiego futelka jak kiciuś i na nas skace z góry i bije i niepsyjemne to jest.
scurek - biega tak śmiesnie w kółko i wcale nie ma futerka tylko zamiast niego kostki na wiezchu i dużo kolegów koło niego zawse biega tez.
Śliski napisał(a):Grawy - podobno można je spotkać w miejscach gdzie skażenie uranem sięga 48%,
Użytkownicy przeglądający to forum: svt08 oraz 2 gości