djcycu napisał(a):Holly Shit! Ten kolo się staje powoli legendą!
Tylko dzięki wam. Skoro od razu wyczuliście trola, to po kiego naje***** te 3 strony (z czego większość postów... ech... szkoda gadać) zamiast od razu uciąć wątek !?
Mam pirata!
Za ten post lukass otrzymał następujące punkty reputacji:
Przynajmniej było zabawnie i wykazał się chłopak swoją zbawienną głupotą Ale aby nie było OT przedstawiam się ja. Widzę że pojawiają się tu również samochody a że modeluję to pokażę kilka prac mojego autorstwa
Dałbyś lub sprzedał z jeden ciągnik siodłowy z przeznaczeniem do celów komercyjnych? Tj. Wrzucam do renderingów architektonicznych różne obiekty jako tło, "życie w osiedlu" itp. a z autami jest największy problem...
Myślę że z tym nie było by żadnego problemu Występują co prawda w niektórych modelach części innych autorów ale to da się załatwić. Mogę ci dać któryś z modeli. Jedynym ALE jest format... Bo ty pewnie pracujesz na 3D Studio Max`sie a ja robię to w ZModelerze. Format jest inny ale spróbuję to skonwertować na 3ds w razie czego. Może program będzie w stanie to zrobić (z filtrem jest coś nie halo)
Uwagi moderatora:
Panowie gadać na PW/gg a nie w temacie... - caleb59
Właśnie postanowiłem narysować w paińcie przód mojego kompa. Wyszedł praktycznie identycznie (bez mikroskopijnych napisów na napędach ) .
Załączniki
Mój komputer.bmp (86.97 KiB) Obejrzany 1389 razy
CPU:i7 7700GPU:Gigabyte RTX2060 SuperRAM:16GB DDR4PSU:Be-Quiet 750W Ludzie wierzą w to, że system zmieni sytuację w miastach... kiedyś wierzyli, że Ziemia jest płaska.
Jeden z trupów to prawdopodobnie Terminus sądząc po masce. Kowek ma dać te kozaki Pijawka to impulse_101 M.R.O.K to postać z "owiniętą" twarzą.
Do tego dochodzi ta naszywka z miechem ale nie pamiętam ksywki usera który miał to w awatarze Ta śmierć też mi coś mówi a reszcie się nie zdążyłem lepiej przyjżeć