- Za ten post MatrixSTR otrzymał następujące punkty reputacji:
- Sniper_TomSon, Krzyk19, Guzarow.
temat jest dość ciekawy ponieważ nikt z nas nie natknął się na żadne błędy więc można było go zostawić"Błędy w grze"
przez *********** w 22 Kwi 2010, 20:17
Mieliście jakieś błędy w grze S.T.A.L.K.E.R ??
mnie osobiście ten post powaliłRe: Jakiej broni brakuje wam w STALKERZE?
przez von Carstein w Wczoraj, 08:12
Gladius, pilum, spatha, kopi i konia do kompletu, rusznicy, hakownicy, kuszy wałowej, kuszy samopowtarzalnej, arkabalisty, balisty, balisty na wozie, Husyckiego wozu taborowego, szabli, sarissy, włóczni, dzidy, piły łańcuchowej, *%&@# samopowtarzalnego, rozrzutnika gnoju z własnym zapasem gnoju, rotacyjnej kosiarki do trawy, Ursusa 360 w wersji: pustynnej, leśnej, polnej, azjatyckiej. A potem Tołtoja z własnym napędem, morgensterna, maczugi bojowej, nadziaka, długiego łuku, łuku refleksyjnego, łuku cisowego, procy, procy bojowej, biblii, SKSa, kołkownicy, maszynki do mielenia mięsa, plastikowej torby, torby papierowej, żyłki wędkarskiej, wędki, dynamitu, kombajn, samo-zaczepna spirala wczepna, kosa, motyka, cep bojowy, halabarda... jak coś to jeszcze dopiszę.
Ps. To jeszcze chciałbym glebogryzałkę i... i... dasz radę, to nie jest takie straszne słowo.. bądź dzielny... el... el... el... kur*a... elektryczną szczoteczkę do zębów z napędem parowym Wersja only for hardcore
powiem tak: pilnujcie się, ONI są wszędzieŁuFo
przez ********** w Dzisiaj, 11:40
Wczoraj widzialem UFO, nie wiem gdzie o tym napisac.!!!
NA PRAWDĘ WIDZIALEM UFO!
czy ktoś może wstrzoł już wcześniej jakieś śledztwo ?
Marix Strefa14 napisał(a):no mi raz kot siedział na płycie od NFSU2 więc to była najlepsza...
Co to jest ten cały "napuj"...?
von Carstein napisał(a):Miszyn napisał(a):Kuballa44 napisał(a):Panowie, spokój. Miszyn, jesteś nowy, więc nie bądź taki hardy i zadziorny, bo admini to szybko utemperują... A chłopaki... Dobrze, chwali się co to nie zrobił, ale to nie jest powód do tego, by sie tak na niego rzucać. Nie róbmy offtopu zbędnego, jeśli niczego nie pokaże, ok, róbta co chceta, ale narazie dajcie mu czas.
Właśnie tak.
Byłem członkiem jednego z najważniejszych teamów moddingowych w Polsce, więc wiem co potrafię i wkrótce się przekonacie jak ma wyglądać prawdziwy, dopracowany mod do Stalkera.
Aha i nie jestem żadną podpuchą ku.wa. Ja pierdziele, Polski kraj to hipokryci i niedowiarki, mam dość tego kraju i takich przygłupów jak wy.
Podnieciłeś mnie misiu.
Choć na sianko!
Ajatollah pokaże ci co to jest prawdziwa męska miłość.
AragorN napisał(a):Aragorn.......z czym sie to wam kojarzy.Mi z Wladca Piersi
Naznaczonysnork napisał(a):to forum jest powalone, zgłaszam zażalanie bo napisałem nowy temat i go nie ma!!!!!!!!!!!1
*%&@# FORUM ,*%&@# MODERATORÓW, *%&@# UŻYTKOWNIKOW I JESZCZE RAZ *%&@# FORUM ,*%&@# MODERATORÓW, *%&@# UŻYTKOWNIKOW *%&@# FORUM ,*%&@# MODERATORÓW, *%&@# UŻYTKOWNIKOW *%&@# FORUM ,*%&@# MODERATORÓW, *%&@# UŻYTKOWNIKOW *%&@# FORUM ,*%&@# MODERATORÓW, *%&@# UŻYTKOWNIKOW *%&@# FORUM ,*%&@# MODERATORÓW, *%&@# UŻYTKOWNIKOW *%&@# FORUM ,*%&@# MODERATORÓW, *%&@# UŻYTKOWNIKOW *%&@# FORUM ,*%&@# MODERATORÓW, *%&@# UŻYTKOWNIKOW *%&@# FORUM ,*%&@# MODERATORÓW, *%&@# UŻYTKOWNIKOW *%&@# FORUM ,*%&@# MODERATORÓW, *%&@# UŻYTKOWNIKOW *%&@# FORUM ,*%&@# MODERATORÓW, *%&@# UŻYTKOWNIKOW *%&@# FORUM ,*%&@# MODERATORÓW, *%&@# UŻYTKOWNIKOW *%&@# FORUM ,*%&@# MODERATORÓW, *%&@# UŻYTKOWJEBAĆ FORUM ,*%&@# MODERATORÓW, *%&@# UŻYTKOWNIKOW NIKOW *%&@# FORUM ,*%&@# MODERATORÓW, *%&@# UŻYTKOWNIKOW *%&@# FORUM ,*%&@# MODERATORÓW, *%&@# UŻYTKOWNIKOW *%&@# FORUM ,*%&@# MODERATORÓW, *%&@# UŻYTKOWNIKOW *%&@# FORUM ,*%&@# MODERATORÓW, *%&@# UŻYTKOWNIKO *%&@# FORUM ,*%&@# MODERATORÓW, *%&@# UŻYTKOWNIKOW W *%&@# FORUM ,*%&@# MODERATORÓW, *%&@# UŻYTKOWNIKOW *%&@# FORUM ,*%&@# MODERATORÓW, *%&@# UŻYTKOWNIKOW *%&@# FORUM ,*%&@# MODERATORÓW, *%&@# UŻYTKOWNIKOW
Microtus napisał(a):Witam wszystkich.
Jestm najzarąbistrzym moderem i potrafie kufa wsio i więcej. Pracuje nad modem Founded beta 1944.
Mod jest skończony w 99% ale screenów jeszcze nie mam. A w ogóle to mam kompa co go Alieny skonstruowały na planezie X-192. I pociągnie każdą grę na świecie naszym i u ufoludów.
Tyle na ten temat a ten moder co napisał ten temat to może mi skoczyc na pompkę od rowera, który nota bene dostałem od pani jeziora. Bo jej się miecze skończyły, bo dała jeden Witcherowi i nie oddał jak robił DM:E.
M3Fis70 napisał(a):Mam pytanie był poruszany temat o taką formę komunikacji na forum, zamiast pytać się o Wszystko i jeszcze więcej robiąc nowe tematy, nie proście by było zrobić shout box? Wiem że to zależy od moderatorów , lecz nie tylko ptać się może się przywitać czy coś.
Co sądzicie o takim pomyśle?
Legat napisał(a):Ja tam lubię rysować palcami... a jak chcę narysować zwierzątko... choćby takiego kotka... to biorę kotka, maczam w farbie i przyciskam. I fajnie jest... piesek, świnka, klufka...
Farbę kupuję w takich wieeelkich puchach co je czasami na składzie budowlanym dopadnę...
A jak chce ludzika...
Stary wielkie dzięki za pomoc dzięki tobie będę mógł robić fajne misje dla kumpli, walki w miejscach gdzie stalkerzy nie walczą dla własnej rozrywki i robienie filmów stoi otworem, jeszcze raz dzięki, tak cie za to polubiłem że dodam cie do przyjaciół i jak coś nie dam innym mówić o tobie złego słowa. Pozdro*********
macxxx napisał(a):Witam, mam takie pytanie, czy byłaby szansa na dodanie elementów RPG, a mianowicie expa za questy/ubijanie mobków.
Gracz zdobywał by lvle, na każdym parę skill pointów, które by rozdawał pomiędzy kilka statystyk, np.:
- celność,
- szybkość,
- kondycja,
- HP,
- percepcja (każdy typ moba miałby wymagany poziom tej cechy po przekroczeniu którego pojawiał by się na minimapie)
- siła (udźwig + dmg przy użyciu noża)
A może dało by się dodać też jakieś 'czary':
- telekineza
- chwilowe przejęcie kontroli nad mobem,
- walnięcie fireballem albo z pioruna ^^
Główny wątek, że niby jest zbyt liniowy? A jaki ma być? Główny bohater to agent wywiadu!!!
Nie żadej Gonzalez Rodrigez Emanuel Garsia... ruch...ący się z siostrą matki swojego wója żony wnuczki w Haciędzie Prypeć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości