Problem - zabicie kolegów dowódcy

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem - zabicie kolegów dowódcy

Postprzez lintu w 23 Lip 2010, 16:00

Jw., mam problem z tym zadaniem (Kordon). Początkowo grałem na czystym CS z patchem 1.5.10. Po rozmowie z Walerianem na PDA nie zapisuje się zadanie, nie ma znacznika na mapie, a ja nie bardzo wiem co robić... Korzystałem z solucji Strangera - w pkt. 6 nie ma niczego. Co więcej, stalkerzy na wzgórzu nieopodal stacji pojazdów nie pomagają w wybiciu wojskowych - w kółko pojawia się opcja ich zwerbowania, nie inkasują 500 rubli.

Nic to, zainstalowałem CS Complete, jako że miało naprawiać bugi w głównych zadaniach. Teraz stalkerzy ze wzgórza kasują 500 rubli i opcja się nie zapętla, ale nie ruszają tyłków... A główne zadanie wciąż się nie zapisuje w PDA. Co robić, dokąd się udać? Wybiłem w pojedynkę wojskowych ze stacji pojazdów. Walerian mówi o wrogach "niedaleko windy". WTF, jakiej windy? To błąd w tłumaczeniu? Chodzi może o jakiś elewator? Bardzo proszę o pomoc.

BTW. Mam jeszcze bardzo dużo cierpliwości do tej gry :P
Awatar użytkownika
lintu
Kot

Dołączenie: 23 Lip 2010, 15:52
Ostatnio był: 05 Gru 2019, 23:28
Miejscowość: Katowice
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 1

Reklamy Google

Re: Problem - zabicie kolegów dowódcy

Postprzez GaRRuSS w 23 Lip 2010, 18:45

Może musisz poczekać do nocy żeby się ci stalkerzy ruszyli. Ja nie przypominam sobie tego questa ale ostatnio grałem w CS rok temu. Walerian (albo ci stalkerzy) nic ci nie mówił na temat godziny ataku? Ja w COPie miałem podobny problem jak trzeba było zaatakować bandytów stalkerzy ruszali się dopiero o 23:00.
Awatar użytkownika
GaRRuSS
Stalker

Dołączenie: 11 Kwi 2010, 20:08
Ostatnio był: 31 Sie 2019, 06:12
Miejscowość: Прип'ять
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Postprzez djcycu w 23 Lip 2010, 22:58

Nie wprowadzaj chłopaka w błąd... Gra się toczy dalej jeśli nie działą to tak jak powinno. Zatem idziesz i tłuczesz wszystkich których ci wskazano. Winda to te budynki zaraz za nasypem kolejowym. Skręcasz w prawo zaraz za nasypem i jesteś na miejscu. Zwie się winda ponieważ takie jest przeznaczenie. Czy nie zauważyłeś nigdy że tam jest wagonik który podaje ładunek w dół i w górę? :)
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez lintu w 24 Lip 2010, 00:41

Dalej nic z tego. Jeśli chodzi o te dwa budynki, w tym jeden niski, ceglany, a drugi wyższy, biały - to nie ma tam żywej duszy. Ani w dzień, ani w nocy. Nie ma też ewentualnego trupa. Nic.

Wybiłem w pojedynkę wszystkich możliwych wojskowych w Kordonie (w bazie wojskowej, przy wyjściu z Kordonu na Wysypisko, w bazie pojazdów, samotnego kierowcę Chaleckija siedzącego pod mostem. I dalej nic. Kurka, przecież wszyscy jakoś to przechodziliście :(
Awatar użytkownika
lintu
Kot

Dołączenie: 23 Lip 2010, 15:52
Ostatnio był: 05 Gru 2019, 23:28
Miejscowość: Katowice
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 1

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości