Zakończenie

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Zakończenie

Postprzez ladovnik w 23 Lip 2010, 21:17

Witam. Moje zakończenie było takie, że Naznaczony powiedział, że ludzkość powinna być kontrolowana. Nie wypełniłem zadania z pójściem do doktora, bo myślałem, że zrobię to po misji z wyłączaniem Mózgozwęglacza, ale jak się okazało, potem musiał bym wracać przez cały Czerwony Las, który zalali Sekciarze, i nie chciało mi się tego robić, więc poszedłem dalej, do Prypeci no i do elektrowni.

Na forum przeczytałem, że z siedmiu zakończeń gry mają być dwa prawdziwe i pięć fałszywszych. Które to te prawdziwe, a które nie?

Pozdrawiam,
ladovnik
ladovnik
Stalker

Dołączenie: 25 Lis 2009, 19:44
Ostatnio był: 13 Sie 2010, 19:54
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Zakończenie

Postprzez Alchemik w 23 Lip 2010, 21:35

No na pewno prawdziwe, to nie te z Monolitem. Jakbyś poszedł do Doktora, to byś miał współrzędne skrytki :P . W niej jest kalkulator, do otwierania tajnych drzwi w Sarkofagu.
Alchemik
Weteran

Dołączenie: 17 Lut 2010, 12:59
Ostatnio był: 09 Sie 2017, 22:09
Ulubiona broń: --
Kozaki: 207

Re: Zakończenie

Postprzez caleb59 w 23 Lip 2010, 22:31

Wszystkie zakończenia (jest ich chyba z 5) związane ze sterownią i Spełniaczem Życzeń to fake i nieprawda...
Prawdziwe jest tylko te, które osiągniesz jak pisze @Alchemik zdobywając dekoder w Prypeci, dzięki któremu dostaniesz się na tyły elektrowni, gdzie po kilkunastu teleportach dowiesz się jakie jest prawdziwe zakończenie...
Poza tym taki temat gdzieś już był!
                        Image
| Ryzen 7 5800X3D | 32GB DDR4 RAM | RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X RAM | Windows 11 Pro x64 |
Awatar użytkownika
caleb59
Administrator

Dołączenie: 23 Sie 2008, 18:59
Ostatnio był: 12 Lis 2024, 20:23
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 672

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość