Pomów z dowódcą posterunku (kolejny problem)

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Pomów z dowódcą posterunku (kolejny problem)

Postprzez Sqnek w 21 Lip 2010, 13:16

Co krok w tej grze coś jest nie tak ....

Wchodzę po raz pierwszy na teren Agropromu, wyskakuje komunikat "Pomów z dowódcą posterunku" (czerwony znaczek na mapie) ..Problem jest taki że nie ma tam żadnego dowódcy, nikt mi tam nie ma nic do powiedzenia, każdy każe mi zjeżdżać !
Znalazłem sposób żeby ominąć posterunek i nie dostać tej informacji ale wtedy też niewiem co mam zrobić, czerwony znaczek wyświetla się wtedy kawałek za bazą Stalkerów w Agropromie na zakrytym do połowy kanale. Niby mam tam znaleźć PDA Kła, tylko że w żaden sposób nie da się tam wejść.

Pomóżcie ludzie, bo już tracę cierpliwość do tej gry :/

1.5.10 +Faction Commander
10/2009 - Cień Czarnobyla (100%)
7/2010 - Czyste Niebo (100%)
8/2010 - Zew Prypeci (?)
Sqnek
Kot

Dołączenie: 23 Paź 2009, 15:10
Ostatnio był: 11 Sie 2010, 22:04
Miejscowość: Łomianki
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Pomów z dowódcą posterunku (kolejny problem)

Postprzez Alvarin w 21 Lip 2010, 13:21

Nie leży mniej więcej w tym miejscu jakiś trup? Wczytaj grę z ostatniego autosave'a powinno pomóc. Jak nie da rady dezaktywuj na chwilę moda i znowu wczytaj z tego autosave'a.

Alvarin
Wygnany z Zony

Dołączenie: 24 Kwi 2009, 21:00
Ostatnio był: 20 Mar 2012, 12:14
Miejscowość: Prypeć
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: IL 86
Kozaki: 12

Postprzez Sqnek w 21 Lip 2010, 23:02

Dzięki wielkie za podpowiedzi ale nic nie skutkowało, jednakże znalazłem pewien banalny sposób... wybiłem w pień cały ten posterunek Powinności -.-

Wyskoczyło na czerwono "Pomów z przywódcą frakcji Powinność. Gen. Kryłow powinien wiedzieć gdzie znajduje się wejście do podziemi Agroprom" -czyli fabuła toczy się dalej... (w prawdzie wrogość skoczyła o jedną kreske ale co tam i tak ich później wytne wszystkich) ehh

Temat można zamknąć.
Ostatnio edytowany przez Sqnek, 22 Lip 2010, 10:47, edytowano w sumie 1 raz
10/2009 - Cień Czarnobyla (100%)
7/2010 - Czyste Niebo (100%)
8/2010 - Zew Prypeci (?)
Sqnek
Kot

Dołączenie: 23 Paź 2009, 15:10
Ostatnio był: 11 Sie 2010, 22:04
Miejscowość: Łomianki
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 0

Postprzez Alvarin w 21 Lip 2010, 23:12

Taki jest właśnie stalker. Kochamy go pomimo zabugowania. No ale tak to podobno jest z miłością. Nie kocha się za coś, ale mimo czegoś. Więc temat do zamknięcia (chyba)

BTW: no, stuknął mi właśnie 100 post na forum.stalker.pl. Panowie, zdrówko ;] :wódka: :wódka: :wódka:

Alvarin
Wygnany z Zony

Dołączenie: 24 Kwi 2009, 21:00
Ostatnio był: 20 Mar 2012, 12:14
Miejscowość: Prypeć
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: IL 86
Kozaki: 12

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości