Stalker Patch (problem)

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Stalker Patch (problem)

Postprzez mimi215 w 16 Lip 2010, 22:16

Witam mam pytanie otóż mam stalkera i jak instaluje patch 1.8.10 czy jakis ostatni to gra chodzi ale jak zainstaluje coś z 1.08.04 -1.08.07 to gra sie nawet nie włącza ? A wczesniejsze chodza tylko te 3 nie ? Czemu ?A chciałem z fraction commander pochodzic :( No przecież pisze że do stalkera clear sky jak instaluje patche to mi chodzi tylko najnowszy a tamte jak zainstaluje ( te wcześniejsze) to mi gra się nie włącza. Znaczy przy próbie włączenia pisze że brak pliku czy coś(nie pamiętam bonie mam zainstalowanego teraz patcha) a nie chce grać na podstawowej wersji. A teraz mam inny problem bo jak mam patcha to jak chcę go zainstalować to piszę coś wersji world wide ? O co chodzi ? Innego patcha nie mogę znaleźć.
Edit : Jednak na wersji początkowej (bez patchy ) też błąd jest ? Ze nie znalazło wyjścia procedury i jakieśznaczki typu !@#$%^&* w bibliotece xrCore.dll.

Uwagi moderatora:

Co Ty tu bredzisz - najpierw sprawdź co instalujesz a potem pisz pytanie... - caleb59
"Nie ważne jak daleko zajdziesz na końcu i tak czeka na ciebie monolit "
Awatar użytkownika
mimi215
Stalker

Dołączenie: 31 Gru 2009, 02:04
Ostatnio był: 04 Wrz 2016, 14:28
Miejscowość: Sukmanie
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 0

Reklamy Google

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości