Kombinezon

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Kombinezon

Postprzez python w 15 Lip 2010, 11:38

Gdzie można znaleźć jakiś kombinezon? Mam tylko 8 tysięcy bo mnie bandyci 2 razy oskubali.
python
Kot

Dołączenie: 12 Lip 2010, 10:20
Ostatnio był: 14 Maj 2011, 16:59
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Martha
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Kombinezon

Postprzez StalkerCiastek w 15 Lip 2010, 12:06

Ja bym wczytał sejwa i wszystko wyrzucił przed tą piwnicą (zakładam, że tam byłeś). No i na nowszych patchach jest możliwość odzyskania ukradzionych rzeczy. Ale jeśli tak bardzo chcesz to znajdziesz kombinezon w Agropromie. Tam na bagnach jest grupka stalkerów. Wystarczy ich eskortować do Jantaru, a pod koniec drogi dadzą ci ulepszony Świt. Możesz również wstąpić na służbę u Waleriana i za pokonanie bandytów (co nie jest trudne) dostaniesz Seve + artefakt + kase.
LOL
Awatar użytkownika
StalkerCiastek
Redaktor

Dołączenie: 27 Cze 2008, 21:17
Ostatnio był: 26 Cze 2014, 17:46
Miejscowość: Gdzieś
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 58

Re: Kombinezon

Postprzez strejlok w 18 Lip 2010, 11:54

można urzyć rownież moda na to żeby wypadaly kombinezony jak sie kogos zabije albo po prostu dojsc do powinnosci i odrzymujesz od niech pancerz
strejlok
Kot

Dołączenie: 05 Lip 2010, 20:42
Ostatnio był: 20 Gru 2010, 19:35
Miejscowość: Dzicz
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości