Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
Ale pokaż jak wyglądają to będzie wiadome czy masz coś zepsute czy masz wszystko ok . Bo może jakiś błąd jest . Albo po prostu są słabe . Ja mam prawie wszystko na full i jakoś cienie nie są nie wiadomo jak dobre ale przyzwoite jak na taką grę .
W laboratorium diabła krew spływa do wiadra Opętany kapłan chłosta się przy pomocy kabla Układając na ziemi z bezgłowych ciał pentagram
Nie wiem, sam musisz zobaczyć, czy u mnie lepiej, czy tak samo, bo sprzęt mamy podobny... Ustawienia wszystko totalnie na full: dx10.1, max wszystko, te wygładzanie obiektów alfa wysoka jakość dx10.1, słońce ultra, aa x4 no i wszytko maxxx... suwaki all na maxa w 1680x1050 i jedyna opcja, która nie jest włączona to v-sync.
Trzeba włączyć MinMax Shadowmap - bo domyślnie jest ustawiony na autodetection trzeba wpisać zamiast tego on a dokładnie r3_minmax_sm on - tak ma to wyglądać i koniecznie włącz wtedy jakość słońca na ultra. Aha aa i wygładzanie obiektów alfa dx10 albo dx10.1 możesz sobie darować, bo różnica jest mała... z lupą nie będziesz siedzieć i grać, a klatki tak spadają że masakra. W bazie czystego nieba z włączonym potrafiło spaść do 20 klatek, a jak wyłączyłem aa i alfę to minimalnie 40 fps...