Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
Malutki problom a propo uratowania "Młodego" zlecona przez Wilka. Nigdzie tego na forum nie znalazłem i niech mnie Caleb nie banuje hehehe. Zasuwam do młodego żeby go uratować od psów. Stoje tam godzinę dwie nic się nie dzieje. Rzucałem granatemi itp, nic. Zasuwam na bagna, rozwałka bandytów poraz n-ty, Kordon zasuwam do "młodego" i dalej nic. Mówi że sobie poradzi, ok. Rozwałka "trepów" na posterunku, misja z bratem Wilka dalej nic. Łoś stoi jak stał. Rozwaliłem w końcu te psy obok niego które biegają i dalej cztery litery. Macie pomysł na ten "mały" problem. patch 10 i giera orginal.
Zostawie Łosia niech się czai dalej. Walnę wieczorem i poznoszę złom od wojaków do skrytki. Może się kiedyś odblokuje. Jakby co to czekam na pomoc, może ktoś coś wymyśli albo miał coś takiego.
Może te psy go nie atakowały tylko latają ze 100m dalej. Ja tak miałem. Jeśli tak to je pozabijaj i już Najlepiej to wszystkie mutanty w Kordonie pozabijaj.
Pomogłem? Daj Kozaka. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- W Zonie nie wolno spacerować. Zona to nie jest miejsce do spacerów.
Zona żąda dla siebie szacunku. W innym przypadku karze - natychmiast i surowo.
To problem z A-Life. Jak chcesz spokoju to cię mutanty by rozniosły a jak chcesez by przyszły to ni ****. Musisz albo odpuścić albo poprostu idź i zabij wszystkie mutanty w pobliżu.
Trzeba zrobić jak było wcześniej opisane trzeba rozwalic mutanty to chyba 1 grupa ślepych psów znajdz je tam gdzies i zrozwal wtedy ci wyskoczy zeby go eskortować do wilka.
NIestety ,tak jak pisałem wcześniej psy nas nie atakowały więc je rozwaliłem i dalej była ..... blada. Więc polazłem do Doliny Mroku wróciłem i dalej nic. Zabawa na wysypisku powrót do Kordonu, nic. Później dostałem schowek od jakiegoś "misia" koło młodego. Zasuwam, myślę sprawdzę młodego co robi, dopbiegam do miejscówki a młody fik do góry nogami i komunikat misja nie wykonana. W zwłokach nic nie było a Wilk powiedział tylko że szkoda że ssam nie polazł ???? Mamy 10 nr patch'a a błędów jeszcze od cholery. Mierrzą takie niedoróby.
PS. Pendrive'a oczywiście nigdzie nie było czyli i dalej w Zonę