Regulamin forum
Dział "Tworzenie Modyfikacji" służy do zadawania pytań odnośnie tworzenia modyfikacji, edytowania plików gry, oraz pisania tzw. tutoriali, czyli poradników odnośnie modyfikowania gry. Nie zadajemy tutaj pytań odnośnie modyfikacji gotowych (nie dyskutujemy o nich!), prócz prób ich połączenia etc.
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
Znalazlem gampley z jakiegos moda na YouTube, niestety w opisie nie ma napisane co to za mod a autor filmu ignoruje moje zapytania Moze ktos z was bedzie widzial co to za cudo?
Naprawdę rajcują was takie mody? Hmm mnie się wydaje że to jakiś priv albo coś. Ktoś sobie zrobił może jakiegoś testa. Znając życie to ruski mod. Tylko tam się taki dziwactwa pcha Dziś właśnie zawiodłem się na kolejnym ruskim modzie... A zapowiadał się dobrze.
Krzyczy ta panna NPC's co wyglada jak rebels z HL2 Ja bym z chęcią przetestował tego moda bo widać ze jest dość sporo zmieniona rozgrywaka, blowout(?), pijawy, AI no i ta fajna mgła. Tylko co to za mod jest to nie mam pojecia
Odtworzyć coś takiego problemem nie jest absolutnie - ale ja ręki do tego nie przyłożę, nie podoba mi się to ni cholery. Dla chcących pogrzebać, należy szukać wszelkich funkcji typu on_hit, powiązanych z blowoutem.
Mnie się tez nie podoba. No weźcie... Dostajecie takim blowoutem i co? I w trakcie misji kasza... Te blowouty to wgl takie dziwne jakieś Lepiej było kiedy nie bylo Na zewnątrz stanąć ci nie wolno no ale jak staniesz w byle jakim baraku bez okien i dziurawym jak sito to przezyjesz. Cóż... Dla mnie żadna fajna sprawa