Stalker sie nie odpala

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Stalker sie nie odpala

Postprzez adikow_xd w 04 Lip 2010, 17:15

Przepraszam ze zadaje pytanie które znajduje się pewnie na tym forum, ale nie wyrobie od czekania. A więc mój problem tkwi w tym iż przy próbie odpalenia gry i pokazaniu się pierwszego (nie wiem jak to nazwać) obrazka nic później się nie dzieje. Może to przez moje wymagania bo mam starego trochę kompa, ale jak czytałem minimalne wymagania to wszystkie spełniam.
Mam: procesor 2.0ghz, ram 756, karta grafiki 256, Windows XP. Nie wiem co jest nie tak.... Proszę o pomoc.

Uwagi moderatora:

Patch 1.0004 - caleb59
adikow_xd
Kot

Dołączenie: 04 Lip 2010, 16:58
Ostatnio był: 28 Sie 2010, 10:45
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Stalker sie nie odpala

Postprzez MatrixSTR w 05 Lip 2010, 04:44

ale jaki dokładnie jest ten komp? jaka karta graf? Procek to Celeron czy Pentium? bo samo to że karta ma 256 MB wcale nie świadczy o tym że się uruchomi
Awatar użytkownika
MatrixSTR
Modder

Dołączenie: 26 Maj 2009, 23:44
Ostatnio był: 08 Lis 2024, 17:19
Miejscowość: Gdzieś Daleko W Wielkopolsce
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 276

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt48 oraz 30 gości