Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Szagart w 27 Wrz 2015, 20:37

5 października zaczynam pierwsze zajęcie na uczelni, prawie pół roku od matury miałem wakacji a mi ciągle mało :caleb:, rozleniwiłem się. Trzeba będzie wrócić do nawyków wstawanie przed 8...
|| i7-9700K 5.00GHz | 16GB DDR4 RAM | Asus Strix RTX 2070 Super Advanced 8GB GDDR6 | Windows 10 x64 ||
Szagart
Ekspert

Dołączenie: 30 Paź 2013, 00:54
Ostatnio był: 03 Wrz 2023, 22:12
Miejscowość: Wrocław
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 76

Reklamy Google

Postprzez Adam w 29 Wrz 2015, 19:18

Gdzieś o tym wcześniej pewnie pisałem, ale wkurza mnie wypożyczanie czegokolwiek innym ludziom. Koleżanka zgłosiła się do mnie po dwa hełmy, bo następnego dnia potrzebowała na jakieś przedstawienie, była gotowa w pół godziny po nie podjechać wieczorem, a jeżeli chodzi o zwrot to już pół tygodnia czekam, a jutro jadę do Torunia już na studia. Nie wiem, dlaczego ludzie, jak się im pomaga są tacy nieempatyczni i zapominają oddać dwóch pi*rdolonych hełmów, które zajmują im w pokoju dużo miejsca. Jeszcze osoba wypożyczająca musi się przed nimi płaszczyć i przypominać o oddaniu swojej własności. Ja przykładowo jak coś wypożyczam, to zwracam jak najszybciej mogę, żeby nikt mnie nie posądził o to, o co posądzam tych niektórych chorych ludzi. Ja rozumiem, że to nie są pieniądze, ani jakaś wielka wartość dla mnie, ale po prostu burzy to trochę porządek w moim pokoju i nie lubię tego...
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 20 Wrz 2023, 17:49
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 393

Postprzez Gizbarus w 29 Wrz 2015, 19:23

Adam, to nie umiesz się jak człowiek przypomnieć? "Sorki Karyna, ale jutro wyjeżdżam na studia. Podrzuć no mi te hełmy, bo chce bić niemców po kasku zanim wyjadę" :caleb:
A czy TY już przeczytałeś i oceniłeś moją twórczość?
"Samotność w Zonie" - nadal kontynuowana.
"Dawno temu w Zonie" - tylko dla weteranów forum.
"Za późno" - czerwona część cyklu "Kolory Zony"
"Akurat o czasie" - biała część cyklu "Kolory Zony"
"Za wcześnie" - niebieska część cyklu "Kolory Zony"
"Pęknięte Zwierciadło" - mini-cykl o Zonie w wersji noir

Za ten post Gizbarus otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Stalkep.
Awatar użytkownika
Gizbarus
Opowiadacz

Dołączenie: 18 Paź 2011, 16:44
Ostatnio był: 27 Sie 2024, 20:51
Miejscowość: Zadupie Mniejsze Wybudowania Kolonia II
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 854

Postprzez Adam w 29 Wrz 2015, 19:25

Giz, no ale ile można? Z raz można przypomnieć, no ale dwa, trzy to już trochę żałosne, na jej miejscu byłoby mi wstyd, że mam czas latać z koleżaneczkami, foteczki na fejsika wrzucać, a staremu kumplowi z dawnych czasów dwóch hełmów zwrócić nie mogę...
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 20 Wrz 2023, 17:49
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 393

Postprzez Pangia w 29 Wrz 2015, 19:29

Wjeb się z buta na chatę, powiedz „Dawaj, k♥rwo babilońska, dawaj te hełmy” i na pewno odzyskasz swoją własność.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!

Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Adam, Realkriss, Wayathin.
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34

Postprzez Terminus w 29 Wrz 2015, 19:52

Ty Adam ewidentnie do kobiet nie masz szczęścia :caleb:
CREDO [łac. Wierzę]

Za ten post Terminus otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive The Witcher.
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 21 Lip 2022, 18:56
Kozaki: 1440

Postprzez Gro3a w 29 Wrz 2015, 22:17

A mnie wpienia akt wandalizmu dokonany na moim "nowym" samochodzie :mad: Jakaś ku*wa porysowała mi tylne drzwi od strony kierowcy i połamał nakładkę z pod przedniego zderzaka, którą sam kleiłem jakieś dwa miesiące temu. Nie zawadziłem nigdzie o krawężnik, bo zawszę staje tyłem na którymkolwiek parkingu. Co ciekawe nigdzie na nakładce nie ma rys więc ktoś to zrobił specjalnie, aniżeli zawadzając samochodem. Podejrzewam, że lokalne małoletnie pijaczyny, które niedaleko zrobili sobie melinę z mieszkania po przeciwnej stronie, mieli w tym swój udział. Zrozumiałbym, gdybym był jakimś konfidentem czy innym ścierwem, ale nie robiłem cyrków ani nikomu nie podpadłem, więc po jakiego ch*ja ktoś mi demoluje samochód :facepalm:
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 15 Lis 2024, 00:14
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

Postprzez Stalker Rambo w 30 Wrz 2015, 20:42

Praca w ochronie...
Czyli to, że każdy w Polsce zna się na cudzej robocie i każdy musi mnie pouczać chociaż nawet nie zna moich obowiązków.

I wyganianie bezdomnych ze sklepu... Najgorsze jest to, że jak do takiego podejdziesz po ludzku i mu powiesz, że nie może tu przebywać, bo klienci się skarżą (śmierdzi alkoholem i szczochami), to albo odejdzie z pierwszego wejścia i pójdzie do drugiego, albo ogólnie ma Cię w dupie.

Jedyne co działa na dłuższą chwilę, to za chabety i wyprowadzenie siłą... tylko butelki po alkoholu i obsrane gacie potrafią zostawiać...

I to, że ludzie tak mało się uśmiechają i robią sobie sztuczne problemy, które tak na prawdę są nie istotne.

Za ten post Stalker Rambo otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive szm.
Awatar użytkownika
Stalker Rambo
Weteran

Dołączenie: 21 Paź 2011, 00:15
Ostatnio był: 27 Lis 2023, 17:36
Miejscowość: Starogard Gdański
Ulubiona broń: Chaser 13
Kozaki: 142

Postprzez Mila w 01 Paź 2015, 09:48

Gro3a napisał(a):A mnie wpienia akt wandalizmu dokonany na moim "nowym" samochodzie :mad: Jakaś ku*wa porysowała mi tylne drzwi od strony kierowcy i połamał nakładkę z pod przedniego zderzaka, którą sam kleiłem jakieś dwa miesiące temu. Nie zawadziłem nigdzie o krawężnik, bo zawszę staje tyłem na którymkolwiek parkingu. Co ciekawe nigdzie na nakładce nie ma rys więc ktoś to zrobił specjalnie, aniżeli zawadzając samochodem. Podejrzewam, że lokalne małoletnie pijaczyny, które niedaleko zrobili sobie melinę z mieszkania po przeciwnej stronie, mieli w tym swój udział. Zrozumiałbym, gdybym był jakimś konfidentem czy innym ścierwem, ale nie robiłem cyrków ani nikomu nie podpadłem, więc po jakiego ch*ja ktoś mi demoluje samochód :facepalm:

Nie pier*ol się. Wejdź z repliką jak masz, odpie*dol im parę głów z plastikowych kulek, może zapamiętają na przyszłość, żeby nie psuć komuś auta.

Mnie co wku*wia. W sumie to już od dłuższego czasu. Sam jestem posiadaczem "nowej" Polówki 6N, ale boli to, że jak ją kupowałem, była chyba na ostro wypolerowana, bo po tych 2-3 miesiącach, powyłaziły wszelkie mniejsze rysy. A tak się zachwycałem, że lakier pod klamkami nie porysowany. Teraz wszystko wylazło. -.-
No co mnie bardziej wku*wia, że zaatakowało mnie przeziębienie (chyba już popuszcza), a w sobotę MilSim do niedzieli. Fajnie.
Awatar użytkownika
Mila
Stalker

Dołączenie: 28 Cze 2014, 16:30
Ostatnio był: 16 Lut 2019, 20:01
Miejscowość: Siedlce
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 13

Postprzez Wiewi0r w 02 Paź 2015, 21:00

Nic tak nie poprawia humoru w piątek wieczorem przed powrotem w tryby uczelni jak rosnące wykładniczo szanse na przyśpieszoną ewakuację z zajmowanej od lat stancji.
Things are going to get unimaginably worse, and they are never, ever, going to get better.
- K.V.
Za Wilkiem nawet w ogień skoczę.
Попутного ветра!
Awatar użytkownika
Wiewi0r
Przewodnik

Dołączenie: 27 Maj 2013, 22:33
Ostatnio był: 24 Sty 2018, 17:29
Miejscowość: Warszawa/Częstochowa
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 164

Postprzez vandr w 04 Paź 2015, 18:17

ku*wa! w połowie strzyżenia siadł kabel od maszynki do strzyżenia i teraz mam 3/4 łba łyse a 1/4 jak pieprzony gargamel. Do roboty na 8 rano i chyba nie będę mógł przełożyć, by pójść rano do fryzjera. Właśnie po to powstał ten temat, a nie jakieś pierdolety, że za ciężkie tornistry!
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!

Za ten post vandr otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Gizbarus, Universal, Cromm Cruac,
Negative Kudkudak.
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: Wczoraj, 18:25
Kozaki: 1747

Postprzez Pangia w 04 Paź 2015, 19:02

Dawaj foty.

Mnie nie tyle wpienia, co zastanawia, kim jest ten Lenin, co mi zaproszenie na Steamie wysłał. Ktoś z foruma na pewno i się przyznać nie chce.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości