Kosma napisał(a):Uzbieraj jeszcze 38 tysięcy i kup sobie kombinezon glitche od Żwawego.
alex_dragon napisał(a):Gdy jesteś na statku lub koło niego i zaczynasz strzelać to sie okazuje ze na statku "włączą się" blokada, pojawiał sie chyba komunikat ze statek został zaatakowany czy cos w tym stylu.
Nie wiem jak inni ale ja po prostu nie lubie zabijać przyjacielskich lub neutralnych NPC, ale co kto woli
Jak załatwisz ich znajomego to ani Brodacz ani Sowa nie bedzie chciał gadać, przynajmniej ja tak miałem ale mozna to przetestować.
mayer99 napisał(a):Halo, halo... Ghillie ma statystyki takie jak kombinezon Świt
Co do najemników to wytłukłem ich sporo i dupsko blade. Jak często jest spawn nowych NPC's, tak mniej więcej?
Zabolo napisał(a):Pobiegam dzisiaj po mniej groznych anomaliach (sosnodąb, bagno przy crash saicie, wyciagne arty z poglebiarki - moze sie uda?). Mam jednak tylko maske i zastanawiam sie czy to mi się w ogóle uda bez zgonu nie mając odpowiedniego armora .
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości