karol626 napisał(a):
1.Powiedz w których ci notkowizor nie działa bo we wszystkich z któych strzelałem wszystko działało u mnie prawidłowo.
2. Pomysł jest bardzo dobry. Jeżeli kojarzysz Insurgency to wiesz jak dobrze zostały tam wykonane celowniki. Jeżeli nie... to zobacz bo według mnie jedna z niewielu gier gdzie ukazane jest to tak realistycznie i pięknie zarazem.
karol626 napisał(a):kto ci powiedział że tylko w Ekologu/Sevie? N aluzie idzie toz robić w Świcie. Trzeba tylko pokombinować tak jak ja i jest okej.
karol626 napisał(a):6.Ksywka by mu się przydała. Wątpie by na Skadowsku wołali na niego zat_medic_..
karol626 napisał(a):11.Sajga ma magyznek standardowy pudłekowy 10 naboi najwięcej. Powyżej tej liczby sa Magazynki bębnowe. Można by zrobic, ze zamaist nosić magazynek pudełkowy mamy upgrada na magazynki bębnowe. Pojemnosć = 12, 20 albo nawet 30! Chociaż 30 to już lekka przesada.
alex_dragon napisał(a):A`propos znalazłem głowe tuszaka czy jak sie to nazywa, pierwszy raz cos takiego widziałem, znalezione po strzelaninie Najemnicy vs Powinność (Powinność go miał). Ciekaw jestem jak duzo itemów jeszcze jest do odkrycia
alex_dragon napisał(a):
3. Prośba o dodanie jakieś opcji typu wykrywacz PDA - chodzi o szukanie zwłok po strzelaninie.
Kamuflaż jest tak dobrany ze po prostu czasami znalezienie jakiegos trupa jest prawie niemozliwe. Skoro sporo NPC ma PDA to moze udałoby sie dodać jakiś wykrywacz PDA ? Podejrzewam ze ta prosba płynie nie tylko ode mnie.
alex_dragon napisał(a):5. Czy można byłoby dodać dodatkowych NPC na Skadowsku ? Wiem ze jak jest dzień to trudno tam oczekiwać ze ktos sie bedzie szwendał ale z drugiej strony można zrobić tak ze w paru wiecej by sie przydało.
alex_dragon napisał(a):6. Nowy medic na zatonie nazywa sie chyba zat_medic costam - jakieś imię można mu nadać ?
alex_dragon napisał(a):8. Tak sobie myślę o misjach pobocznych, Brodacz ma swoje, Sowa ma swoje, Azot ma swoje ale ...
Wcześniej napisałem prosbe o dodanie jakich NPC a gdyby tak na przykład dodać 1-2 NPC którzy byliby na Skadowsku i dawaliby zlecenia na broń np. dodatkowy handlarz który oprócz tego ze kupowałby broń to miałby dla nas zlecenia typu: "potrzebuje karabin M14 DMR - płacę 5k, stan nieistotny", zlecenia by były na rzadkie i średnio spotykane bronie. Ewentualnie mozna by dodać taką opcje dialogową dla Żwawego ..
alex_dragon napisał(a):9. W LA spodobała mi się jedna rzecz tylko była kiepsko wykonana, pas gdzie ładujemy naboje coś na zasadzie, ładownic których się używa. Klimatycznie by było gdyby cos takiego sie pojawiło.
Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 2 gości