Ropasiak napisał(a):Pany - opłaca się kupować dla Szturmowca Beryla? Bo chodzę aktualnie z 0% płaszczykiem, bo oszczędzam na niego i w końcu mogę go kupić, ale nie wiem czy warto...
vandr napisał(a):no chyba se nie pojmujesz ile pracy kosztuje wykonanie tego co napisałeś panie Kolego(choć pomysły fajne, nie przeczę )
n1ck napisał(a):Ropasiak napisał(a):Pany - opłaca się kupować dla Szturmowca Beryla? Bo chodzę aktualnie z 0% płaszczykiem, bo oszczędzam na niego i w końcu mogę go kupić, ale nie wiem czy warto...
Nie, Beryl to gówno zarówno w vanilli jak i Misery. Lepiej kup sobie Świt albo ciężką kurtkę a potem poczekaj na CS-3 lub Bułata.vandr napisał(a):no chyba se nie pojmujesz ile pracy kosztuje wykonanie tego co napisałeś panie Kolego(choć pomysły fajne, nie przeczę )
Coś takiego na pewno było w AMK do ShoC i TFW do CS, było też w jakimś modzie do CoP ale za cholerę nie pamiętam jakim. Gdyby tylko to wyciąć to na pewno byłoby mniej pracy.
Don Wano napisał(a):Wiele przedmiotów, które spotkałem mają jakieś zastosowanie, ale nie spotkałem się z przypadkiem, żeby z nich skorzystać. Np. karty do gry, harmonijka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości