- Za ten post Trikster otrzymał następujące punkty reputacji:
- scigacz1975.
Cromm Cruac napisał(a):Trikster napisał(a):Po czwarte, jak rozumiem w fsgame.ltx zmieniłeś:
$game_data$ = false| true|
na
$game_data$ = true| true|
W Zewie nie trzeba tego robić.
! Cannot find saved game ~#i#:you are saving too much
! load/save mismatch, object: ''
[setki powyższych]
! load/save mismatch, object: ''
stack trace:
0023:05452CB5 xrRender_R1.dll
0023:0042547C xrEngine.exe, CEnvironment::RenderLast()
[error][ 87] : Parametr jest niepoprawny.
Wiewi0r napisał(a):BTW - Jak wykonywałem misję z Ogończą 3, to w czasie cutscenki w spalonym gospodarstwie stała dodatkowa postać w "moim" kombinezonie - teraz, jakiś czas później, stoi jakiś buc, w takiej samej SEVIE, jaką sobie dopiero co wyfasonowałem, tylko z eSWeDeszką w łapie. Do tego jest niezniszczalny i cały czas obraca się do mnie twarzą... Czarny Stalker, czy co?
bzykacz napisał(a):Czy przewidujecie wzmocnienie fabularnych npc? Noe wyparował. Najemnicy (neutralni) zostali wybici. Aż boje się myśleć co będzie w Jupiterze. Sprint z zadaniami od "wolnych" (nie zamkniętych w bazie) npc.
Pomimo zażycia Anabiotyku ( i masy innych wspomagaczy) zmarłem podczas emisji.
Czy jest ograniczenie zamówień u Żwawego, po 3 zamówieniach broni krótkiej powiedział, że już więcej nie będzie miał. Czy da się zdobyć wszystkie unikaty, bo to chyba nie wszystkie (nie pamiętam).
bzykacz napisał(a):Raz został ze mną na stałe (do wczytania) napis: "Broń się zacięła" lub coś w ten deseń, pomimo, że ją odciąłem. Broń to była jakaś powtarzalna strzelba.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości