Authentic96 napisał(a):Mam bardzo ładne zestawienie na Jupiterze: 2 poltergeisty i 2 chimery, a nawet nie zdążyłem wejść do fabryki po dokumenty i analizę helikoptera I jak na razie sobie tam nie powchodzę, ubiłem tylko jednego poltergeista, a chimerę próbowałem z 15 razy i ... dupa. Zanim dobiegnie dostaje 10 strzałów w głowę z tej lepszej amunicji do SVD i nic. Biegnie dalej. Podbiega, to wyciągam Saigę, skaczemy wokół siebie, hardcore jak ch*j, wywalam 3 magazynki od Saigi (+/- dostaje 16/24 strzałów), a ona niiiiiic. No kur*a. Teraz muszę wykombinować jak to przejść, nawet nie ma w jaką anomalię tego syfu wrzucić...
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : out_of_memory_handler
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\xrDebugNew.cpp
[error]Line : 336
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Out of memory. Memory request: 2097152 K
djcycu napisał(a):Pijawy na bagnach zalecam rozwalić... Makarowem. Tak, wystarczy podchodzić od zachodu, wskoczyć potem na wyschnięte drzewo w miejscu tych pijaw i strzelać. Tak właśnie dałem rady mimo że obwieszony byłem w różne pukawki.
PS: Snajperska maszyna którą łatwo dostać to SWD. Rewelacyjna pukawka która w końcu w tym modzie doczekała się laurów. Dziw bierze że wielu chwali Kar98 za staty niż SWD za praktyczne działanie bo rzeczywiście przebija Kar98 w tym modzie.
[error]Arguments : Out of memory. Memory request: 2097152 K
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości