Cześć!
Gra legalna z Premium Games, spatchowana do 1.6.02. Przejście jako początkujący i następnie weteran.
Wyszedł mi problem, którego nie miałem Cz.N. i C.Cz., dotyczący niemożności strzelania nabojami kulowymi ze wszystkich typów strzelb. Nie mogłem zmienić śrutowych na kulowe

. Nawet gdy podniosłem załadowaną kulami, mogłem z nich korzystać do czasu, gdy nie przełączyłem na śrut. Powrotu już nie było Nie znalazłem na forum żadnej porady.
To zasada w tej części, czy mam buga? Jeśli to drugie, co proponujecie.
Problem drugi, to sprawa tłumików do AK i AC. Nie da się ich założyć, a w udoskonaleniach ( nawet z narzędziami do kalibracji ) nie znalazłem opcji dostosowania. Pytanie jak wyżej.
I pytanie trzecie. Czy po uzyskaniu osiągnięcia " Naznaczony przez zonę", też nie giniecie w emisji

, gdy znajdujecie się poza ukryciem i nie stosując antidotum?
Na koniec gry chciałem sobie zginąć, zamiast opuszczać zonę, więc bez skafandra poczekałem w polu i skończyło się to wykonaniem zadania z dwoma kreskami życia. Doładowałem się podstawową apteczką i mogłem działać dale. Wróciłem więc do innych zadań po uzyskaniu osiągnięcia i się potwierdziło. Sprawdziłem więc stan przed osiągnięciem i zginąłem. Co wy na to

A jakie jest Wasze zdanie na temat moda, który pozwoliłby tylko na podnoszenie znalezionych broni ( bez wrzucania ich do plecaka ), zabrania z nich amunicji, sprawdzenia ich stopnia zużycia i ewentualnego zabrania lub wyrzucenia.
I innego moda uprzyjemniający grę, który powinien zebraną na sztuki amunicję, wrzuconą do plecaka, paczkować do ilości naboi w paczkach pełnych. Jednocześnie powinien pozwalać na przenoszenie z plecaka do skrytki ( lub do sprzedania )tylko wybranego sprzętu, opcją przenieś wszystko.