przez Stalciok* w 11 Paź 2009, 21:37
1 część- zmiana kodów
Mam pytanie- znudził mi się kod 1243 i 9524- w x18- znam je na pamięć i zwykłe wystukiwanie już nie sprawia takiej satysfakcji jak kiedyś. Chciałem je zmienić na dłuższe, lub po prostu inne- jak mam to zrobić ?
Jeśli już uda się zmienić kody fizycznie jak mam poprawić napis kodu w Pda.
Jak mogę po zmianie kodu wyeliminować rozmowę naukowca- który w x18- mówi z nagrania, że kod jest 1243- chcę wyłączyć ten dubbing i wprowadzić sam napis wiadomości PDA- z moim kodem.
2 sprawa-inny wątek dotyczący kodów
W jaki sposób sprawić, by ciała naukowców x18- w których znajdują się pda i kody do drzwi pojawiały się losowo w innych miejscach- znudziła mnie ich stała pozycja- tyle, że chciałem ograniczyć ich losowe rozłożenie, aby nie pojawiło mi się zaraz po wejściu, tylko, żeby na przykład raz było w pomieszczeniu "latającego ognia", raz w pomieszczeniu, gdzie jest anomalia "kwasowa", a raz tam gdzie zawsze- i z drugim podobnie- chciałem sam móc ustalić jakie to miejsca będą prawdopodobne do tego, aby ciało się tam znalazło. Co mam zrobić, aby tego dokonać ?
3 sprawa- Drzwi w czerwonym lesie- mają kod, ale nie pojawia się w ciele- w jaki sposób sprawić, aby się pojawiał.
Czy jest sposób na zmienienie zawartości za tymi drzwiami na karabin gaussa zamiast apteczek ? Jak ustalić w jakim ciele pojawi się kod do tych drzwi.
Pozdrawiam.