Witam Wszystkich.
To mój pierwszy post i mam nadzieję iż udało mi się znaleźć rozwiązanie zgłaszanego w tym wątku problemu.
Miałem wczoraj podobny problem. Wybijałem wraz z Maksem i jego kumplami, tych rozrabiaków z ?Powinności? kilkakrotnie i na różne sposoby. Za każdym razem nie udawało mi się tej misji ukończyć pomyślnie. Po wystrzelaniu żołnierzy ?Powinności? rozmawiałem zarówno Maksem i Łukaszem. Maks mówił że pogadamy jak rozwalimy ?Powinność? a Łukasz sugerował bym pogadał z Maksem. Istna kwadratura koła. Tu na forum nie znalazłem odpowiedzi więc użyłem google.pl. Na forum gamespot.com znalazłem odpowiedź. Po prostu należy przy wejściu po raz pierwszy na mapę ?Magazyny Wojskowe? sprawdzić czy któryś z łepków z ?Powinności? nie wlazł w anomalię elektro, których jest pełno wokół gospodarstwa w którym stacjonują. Jeśli któryś w ten sposób zginie, ukończenie misji będzie niemożliwe. W moim przypadku w ten sposób odeszło w zaświaty dwóch osobników. Po zaczytaniu save-a z sprzed pierwszego wejścia do ?Magazynów Wojskowych? i przypilnowaniu ?owieczek z ?Powinności??
, zadanie ich likwidacji wykonałem bezproblemowo.