Jeden mały pliczek....

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeden mały pliczek....

Postprzez Canthir w 01 Maj 2011, 23:59

Witajcie, jest sprawa...

Rozpakowałem sobie archiwa Stalka, żeby wydobyć muzykę, dźwięki, odgłosy, gadanie. Udało się, miód i orzeszki. Ale nie mogę znaleźć jednego pliczku. A mianowicie z gadaniem Sidorowicza do naszego Naznaczonego przed radio (zdaje się w Czerwonym Lesie) jak nas ów handlarz serdecznie ochrzaniał o coś. Nie pamiętam jak to dokładnie brzmiało, zdążyłem zapomnieć.

Będę bardzo wdzięczny za pomoc w odnalezieniu zagubionego pliczku (podanie w którym folderze się skrył) czy też za podesłanie go na maila.

Flaszka czeka.

Pozdrawiam
Смертельные аномалии, опасные мутанты, анархисты и бандиты, не остановят "Долг", победоносной поступью идущей на помощь мирным гражданам всей планеты!

Kiedy idziesz do Strefy, to sobie za konotuj: z towarem wróciłeś - cud boski, z życiem uszedłeś - daj na mszę, kula patrolu - fart, a cała reszta - jak los zdarzy.
- A&B Strugaccy; Piknik na Skraju Drogi

Nie da się tu żyć bez gorzałki... Chcę już o wszystkim zapomnieć. Cholera, to samo dzień po dniu. Kiedy to się wszystko skończy? To chyba przeznaczenie... Daj mi spokój! Życie i tak jest do dupy.

zdjęcia Zony
Awatar użytkownika
Canthir
Opowiadacz

Dołączenie: 02 Lis 2010, 17:50
Ostatnio był: 19 Sty 2022, 16:46
Miejscowość: Szn
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 193

Reklamy Google

Re: Jeden mały pliczek....

Postprzez vandr w 02 Maj 2011, 09:54

Ochrzania? Pierwsze słyszę...ja tylko pamiętam, jak Sidor lub Barman po wyjściu z terenu Radaru głosi monolog w stylu: "Nagle wszyscy rzucili się do centrum Zony - samotnicy, powinność, wolność, nawet bandyci. Ten kto dotrze pierwszy, zgarnia całą pulę". Nie chodzi Ci czasem o to?
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 12 Sie 2024, 20:47
Kozaki: 1747

Postprzez kis104 w 04 Maj 2011, 20:44

Tez niczego takiego nie kojarze, a kilkakrotnie ukonczylem SoC'a ;D Kojarze tylko to co moj przedmowca juz mowil. I szczerze nie przypominam sobie zeby ktos nas ochrzanial dxD
Prawdziwy Stalker powinien zrobić w życiu trzy rzeczy:
1.Zabić chimerę.
2.Przetrwać emisję.
3.Wypić 5 kozaków czasie krótszym niż 3 minuty.
Awatar użytkownika
kis104
Łowca

Dołączenie: 31 Maj 2010, 18:56
Ostatnio był: 17 Lip 2024, 18:33
Miejscowość: Prypeć
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 43

Postprzez Krzysu_Pl w 05 Maj 2011, 06:51

Może chodzi Ci o ten teleport w Elektrowni, po wejściu do jednego z nich pojawiamy się w Kordonie w bunkrze u Sidora
:

Tak dokładniej jest to mini mapa, która obejmuje: schody, i jego stanowisko pracy.
,on do nas z tekstem: "Naznaczony, co do cholery?", i po chwili tak jak się pojawialiśmy, tak również znikamy.

:

Awatar użytkownika
Krzysu_Pl
Tropiciel

Dołączenie: 05 Maj 2010, 19:23
Ostatnio był: 24 Kwi 2022, 21:40
Ulubiona broń: RGD-5 Grenade
Kozaki: 81

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 41 gości